Ο Σούνακ… “Μόνος στο Σπίτι” – Το cringey βίντεο από τη Downing Street και οι αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 1'
Ο Σούνακ… “Μόνος στο Σπίτι” – Το cringey βίντεο από τη Downing Street και οι αντιδράσεις

Σαν άλλος… Κέβιν Μακάλιστερ εμφανίστηκε ο Ρίσι Σούνακ από το Νο10 της Downing Street, ανήμερα των Χριστουγέννων. Το βίντεο που ανήρτησε και οι αρνητικές αντιδράσεις στα σχόλια.

Ένα βίντεο εμπνευσμένο από την αγαπημένη ταινία “Μόνος στο Σπίτι” δημοσίευσε ο Ρίσι Σούνακ ανήμερα των Χριστουγέννων. Μόνο που, αντί για κάποιο απλό σπίτι, ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν μόνος στο Νο10 Downing Street.

Στο βίντεο, ενώ βρίσκεται στο πρωθυπουργικό γραφείο, ξαφνικά ρωτά “είμαι ο μόνος εδώ;” σε ένα άδειο γραφείο πριν αφήσει τη δουλειά του και ξεκινάει το παιχνίδι μόνος του, με τη συντροφιά του Λάρι, του γάτου του Νο10.

“Καλά Χριστούγεννα από την Downing Street, έγραψε ο Ρίσι Σούνακ στην ανάρτησή του.

Ωστόσο, όσο διασκεδαστικά κι αν φαίνονταν όσα έκανε ο Βρετανός πρωθυπουργός στο εν λόγω βίντεο, άλλο τόσο… καθόλου θετικά ήταν τα σχόλια που κατέκλυσαν την ανάρτηση.

Πολλοί έκριναν άστοχη τη θεματολογία του βίντεο, ενώ παράλληλα σκοτώνονται χιλιάδες άμαχοι στη Γάζα, από τον πόλεμο της Χαμάς με το Ισραήλ.

Ορισμένοι χρήστες, τον κατέκριναν με χιούμορ, ιδιαίτερα για την αντίδραση του γάτου, όταν ο Σούνακ τον σήκωσε στα χέρια κι εκείνος φάνηκε να μην το διασκεδάζει.

Η ανάρτηση του Ρίσι Σούνακ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα