Ο Τραμπ παρομοιάζει τις εκλογές με την έκλειψη ηλίου

Διαβάζεται σε 1'
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ 2024 Mike Stewart, File/AP Photo

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο Ντόναλντ Τραμπ κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο οποίο παρομοιάζει την έκλειψη ηλίου με τις αμερικανικές εκλογές.

Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ κοίταξε απευθείας την ηλιακή έκλειψη, χωρίς προστατευτικά γυαλιά. Σήμερα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ “προκαλεί” μία έκλειψη ηλίου σε ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του.

Στο εν λόγω βίντεο ο Τραμπ παρομοιάζει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ με την ολική έκλειψη ηλίου που αναμένεται να παρακολουθήσουν σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε περιοχές της Βόρειας Αμερικής, του Μεξικού και του Καναδά.

Πατώντας το play στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, ακούγονται οι πρώτες νότες του εμβληματικού soundtrack της ταινίας “2001: A Space Odyssey” ενώ μπροστά από τον λαμπρό ήλιο εμφανίζεται η φράση «η πιο σημαντική στιγμή στην ανθρώπινη ιστορία λαμβάνει χώρα το 2024».

Στη συνέχεια, ακολουθούν πλάνα ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου φορώντας τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά τους. Το πλήθος αρχίζει να ζητωκραυγάζει καθώς η σιλουέτα του κεφαλιού του Τραμπ πλησιάζει αργά προς τον ήλιο τον οποίο τελικά καλύπτει.

Δημιουργώντας τη… δική του έκλειψη, εμφανίζονται οι φράσεις: «Θα σώσουμε την Αμερική. Και θα την κάνουμε ξανά μεγάλη».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα