O Τζόνι Κας “ουρεί” και το Άρκανσας χάνει 200 δολάρια σε νερό την ημέρα

O Τζόνι Κας “ουρεί” και το Άρκανσας χάνει 200 δολάρια σε νερό την ημέρα
FOX 16

Εξαιρετικό σημάδι φαίνεται να είχε αυτός που πυροβόλησε τον υδάτινο πύργο με τη σιλουέτα του Τζόνι Κας. Ο "Άνθρωπος με τα Μαύρα" φαίνεται πλέον να ουρεί από ψηλά.

Στο επίκεντρο της προσοχής των κατοίκων της περιοχής και των ΜΜΕ έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο υδάτινος πύργος στο Κίνγκσλαντ του Αρκάνσας, μια μικρή πόλη γνωστή ως η γενέτειρα του Τζόνι Κας.

Και αυτό γιατί, πάνω στον πύργο αυτό που είναι γεμάτος με νερό, στο σημείο όπου βρίσκεται η σιλουέτα του θρύλου της μουσικής, υπήρξε μια… εντυπωσιακή διαρροή.

Η σιλουέτα του Τζόνι Κας με τη χαρακτηριστική του κιθάρα και την υπογραφή “Ring of Fire”, τοποθετήθηκε στη δεξαμενή νερού των 50.000 γαλονιών προς τιμήν του θρυλικού τραγουδιστή, ο οποίος έζησε στην πόλη μέχρι την ηλικία των 3 ετών.

Όμως στις 10 Μαΐου, αξιωματούχοι της πόλης παρατήρησαν ότι κάποιος είχε πυροβολήσει με μια σφαίρα τον υδάτινο πύργο, με εξαιρετικό, μάλιστα, στόχο, και είχε σαν αποτέλεσμα να φαίνεται ότι «ο Άνθρωπος με τα Μαύρα» ουρεί.

«Κάποιος πυροβόλησε τον υδάτινο πύργο μας, πυροβόλησε τη σιλουέτα του Τζόνι Κας σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος του Κίνγκσλαντ Λουκ Νιλ στον τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό FOX 16 τη Δευτέρα. «Έχει διαρροή την τελευταία σχεδόν εβδομάδα».

Η εικόνα της σιλουέτας του Cash που φαίνεται να ουρεί διαδόθηκε γρήγορα στο Διαδίκτυο, ενώ διάφοροι έχουν φτάσει ακόμη και με το αυτοκίνητό τους στην πόλη, που βρίσκεται περίπου 70 μίλια νότια του Little Rock, μόνο για να δουν το ασυνήθιστο αυτό θέαμα.

Αν και η κατάσταση μπορεί να φαίνεται εκ πρώτης όψεως αστεία, ο αντίκτυπος της συνεχούς απώλειας νερού από τη δεξαμενή έχει ζημειώσει την πόλη.

Ο δήμαρχος υπολόγισε ότι ο πύργος χάνει περίπου 200 δολάρια σε νερό την ημέρα. Μάλιστα για να επισκευαστεί θα χρειαστούν 5 χιλιάδες δολλάρια και περιλαμβάνει την αποστράγγιση του πύργου. Ο Νιλ πρόσθεσε ότι η πόλη πρέπει να αλλάξει γραμμή ύδρευσης ενώ η δεξαμενή επισκευάζεται και είπε ότι οι κάτοικοι μπορεί να παρατηρήσουν διαφορά στην πίεση του νερού.

«Μπορεί να φαίνεται μικρό το ποσό σε μεγαλύτερα μέρη», είπε στο FOX16 σχετικά με το κόστος. «Αλλά για εδώ είναι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός».

Το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας του Κλίβελαντ έχει πιθανούς υπόπτους για την υπόθεση, ανέφερε το FOX 16 – σημειώνοντας πώς ο ύποπτος θα μπορούσε ενδεχομένως να αντιμετωπίσει μια κατηγορία κακουργήματος για παρακώλυση των ζωτικών λειτουργιών μιας πόλης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα