Ο υπερδονητής και η Arianna Huffington

Ο υπερδονητής και η Arianna Huffington

Ένας δονητής που υπόσχεται τρία επίπεδα οργασμού ενθουσίασε μέχρι και την Α. Huffington. Τι έγραψε στο Facebook

Η Arianna Huffington δε συνηθίζει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο ωστόσο ο νέος υπερδονητής, ο οποίος υπόσχεται απίστευτους οργασμούς, κατάφερε να ενθουσιάσει μέχρι και την πασίγνωστη δημοσιογράφο, η οποία τον πόσταρε στο facebook.

Η δημιουργός της Huffington Post ανέβασε ένα άρθρο του περιοδικού "New York" στον λογαριασμό της, με τίτλο: "Νέος δονητής, υπόσχεται τρίτου επιπέδου οργασμό. Φοβάστε να τον χρησιμοποιήσετε;".

Το Ultimate g Vibrator, ένα ένα παιχνίδι σχεδιασμένο από γυναικολόγους και έχει όλα τα εξαρτήματα που υπόσχονται έναν τρισδιάστατο οργασμό ενεργοποιώντας και το θρυλικό σημείο g.

Η συντάκτης του New York Magazine έκανε έρευνα για να δει τί θυμίζει στις γυναίκες. Μεταξύ άλλων απάντησαν: Λαστιχένιο παιχνίδι, εξωγήινο, αποτυχημένο έργο σύγχρονης τέχνης.

Το εν λόγω άρθρο αναφερόμενο στα τρία επίπεδα οργασμού που προκαλεί ο δονητής το συγκρίνει με την αναφορά της Arianna Huffington στο Third Metric, στην τρίτη παράμετρο που χρησιμοποιεί για τον ορισμό της επιτυχίας.

Η απάντηση της Huffinton στο άρθρο ήταν: "Δυστυχώς το #thirdmetric έχει αυστηρή πολιτική εναντίον της χρήσης συσκευών στην κρεβατοκάμαρα".

SHARE:

24Media Network