Οι 5 πιο αμήχανες στιγμές του ζεύγους Μελάνια – Ντόναλντ Τραμπ

Οι 5 πιο αμήχανες στιγμές του ζεύγους Μελάνια – Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ Alex Brandon / Associated Press

Η στάση της Μελάνια Τραμπ προς τον Ντόναλντ συζητήθηκε ουκ ολίγες φορές, λόγω της αμηχανίας της απέναντί του. Όλες οι στιγμές που μας έκαναν να νιώσουμε άβολα.

Αποχαιρετούν τον Λευκό Οίκο ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, μετά από τέσσερα χρόνια που κατείχαν το αξίωμα του Προέδρου και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ αντίστοιχα. Η ορκωμοσία του 46ου Προέδρου της Αμερικής Τζο Μπάιντεν σήμερα, Τετάρτη (20/01), βάζει μία τελεία στην εξουσία του Τραμπ και στην αμφιλεγόμενη θητεία του ως πλανητάρχη.

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια, αμφιλεγόμενος δεν ήταν μόνο ο τρόπος διακυβέρνησης του Τραμπ, αλλά και η όλη στάση της συζύγου του, Μελάνιας Τραμπ. Η πρώην Πρώτη Κυρία βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο των ΜΜΕ, ήδη από την ορκωμοσία του Τραμπ, καθώς η συμπεριφορά στις δημόσιες εκδηλώσεις με τον σύζυγό της ήταν παράξενη και ασυνήθιστη.

Το μεγαλύτερο θέμα, όμως, της Μελάνια Τραμπ που απασχολούσε τον Τύπο, ήταν η αμήχανη συμπεριφορά της προς τον Ντόναλντ Τραμπ στις κοινές εμφανίσεις τους, η οποία αποτυπωνόταν πολλές φορές στη γλώσσα του σώματος, στο προσποιητό χαμόγελο, στο τράβηγμα του χεριού της, ενώ έντονα σχολιάστηκε αρκετές φορές και η αδιάφορη στάση του πρώην Προέδρου προς τη σύζυγό του.

Δείτε παρακάτω τις 5 πιο αμήχανες στιγμές του ζεύγους:

1. Το δώρο στη Μισέλ Ομπάμα

Λίγο πριν την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, το ζεύγος συναντήθηκε με τον απερχόμενο πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ Ομπάμα. Όταν έφτασαν, ο Ντόναλντ Τραμπ βγήκε πρώτος από το αυτοκίνητο και πλησίασε τους Ομπάμα, αφήνοντας πίσω του τη Μελάνια, κάτι που θεωρήθηκε μεγάλο “φάουλ”. Η αμηχανία συνεχίστηκε, όταν η Μελάνια προσέφερε ως δώρο στη Μισέλ Ομπάμα ένα μπλε κουτί, κίνηση που ήταν εκτός πρωτοκόλλου και που έφερε σε δύσκολη θέση την τότε απερχόμενη Πρώτη Κυρία, αφού δεν ήξερε πού να το βάλει.

2. Η Μελάνια αποφεύγει το χέρι του Τραμπ

Μετά από ταξίδι του ζεύγους, ο Τραμπ επιχειρεί να πιάσει το χέρι της συζύγου του την ώρα που κατεβαίνουν τις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους φτάνοντας στο Joint Base Andrews της Ουάσινγκτον. Η Μελάνια αποφεύγει τον Τραμπ, εκείνος προσπαθεί και δεύτερη φορά, με την ίδια να τραβάει ξανά το χέρι της.

Το τράβηγμα του χεριού της Μελάνια έχει καταγραφεί πολλές φορές στην κάμερα και το παραπάνω περιστατικό ήταν μόνο ένα από τα πολλά. Είχε συμβεί ξανά σε ταξίδι τους στο Ισραήλ, καθώς περπατούσαν στο κόκκινο χαλί.

3. Ο Τραμπ ζητά από τη Μελάνια να χαμογελάσει

Είναι γεγονός πως η Μελάνια Τραμπ είχε πάντοτε ένα αυστηρό ύφος, ακόμη και poker face θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς, ενώ σπάνια τη βλέπαμε να χαμογελάει. Σε μία από τις κοινές εμφανίσεις τους, ο Τραμπ της ζητά επανειλημμένως να χαμογελάσει, παρουσία δεκάδων δημοσιογράφων και καμερών. Εκείνη κάνει φιλότιμες προσπάθειες, αλλά φαίνεται να μην της βγαίνει.

4. Όταν δεν κοιτάζει ο Τραμπ…

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν την ορκωμοσία του Τραμπ, ο οποίος ήταν φανερά και δικαιολογημένα χαρούμενος. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τη σύζυγό του, η οποία στεκόταν πίσω του αγέλαστη, μέχρι που ο Ντόναλντ Τραμπ γύρισε το κεφάλι του και της είπε κάτι σύντομο. Εκείνη χαμογέλασε, αλλά μόλις ο σύζυγός της έστρεψε ξανά μπροστά το κεφάλι, το χαμόγελο εξαφανίστηκε από τα χείλη της.

Παρόμοια αντίδραση από τη Μελάνια είχαμε δει και όταν αντίκρισε την κόρη του συζύγου της, Ιβάνκα Τραμπ, στην Εθνική Συνέλευση των Ρεπουμπλικανών. Μερικά δευτερόλεπτα κράτησε η χαρά της.

5. Ο Τραμπ αφήνει τη Μελάνια να βραχεί

Πρόκειται για μία από τις πολυσυζητημένες στιγμές του ζεύγους, καθώς η στάση του Τραμπ θεωρήθηκε τουλάχιστον αγενής. Ο Τραμπ κρατούσε μία ομπρέλα για τον ίδιο και τη σύζυγό του, αλλά μόλις είδε τις κάμερες, έτρεξε στους δημοσιογράφους, αφήνοντας τη σύζυγό του εκτεθειμένη στη βροχή.

Αυτό συνέβη ξανά, όταν ο Τραμπ ανέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος και άφησε, όχι μόνο τη Μελάνια αλλά και τον 11χρονο γιο του, να βραχούν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα