Οι γονείς νύφης στην Ινδία κράτησαν ομήρους το γαμπρό και την οικογένεια του

Νύφη αρνήθηκε να ολοκληρώσει το μυστήριο του γάμου της, όταν ο μεθυσμένος γαμπρός προκάλεσε χάος και ζήτησε από τους γονείς της να 'πιάσουν' ομήρους τους συγγενείς του έως τότε συντρόφου της.
Νύφη αρνήθηκε να ολοκληρώσει το μυστήριο του γάμου της, όταν ο μεθυσμένος γαμπρός προκάλεσε χάος και ζήτησε από τους γονείς της να 'πιάσουν' ομήρους τους συγγενείς του έως τότε συντρόφου της. @2021 AP PHOTO/RAFIQ MAQBOOL

Ο γαμπρός εμφανίστηκε μεθυσμένος στο γάμο του και η νύφη τον αγνοούσε έως ότου έκρινε πως όλα έχουν ένα όριο. Ακύρωσε το γάμο και η οικογένεια της κράτησε ομήρους τους συγγενείς του έως τότε συντρόφου της -μαζί με τον ίδιο. Τι ζήτησε για τους αφήσει ελεύθερους.

Την Πέμπτη 3/6 είχατε διαβάσει για το θάνατο νύφης στην Ινδία, κατά την τέλεση του μυστηρίου και την αντικατάσταση με την αδελφή της -ενώ η σορός βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο, ώστε να αποτεφρωθεί μετά το γάμο.

Σήμερα θα ενημερωθείτε για την Ινδή νύφη που ακύρωσε το γάμο, ενώ είχε αρχίσει και πριν ολοκληρωθεί, με την οικογένεια της να κρατά όμηρο το γαμπρό και τους συγγενείς του.

Τι συνέβη

Ο άνδρας που είχε επιλέξει η 22χρονη για σύζυγο της, εμφανίστηκε στο χώρο που θα τελούνταν ο γάμος μεθυσμένος. Τον συνόδευαν οι επίσης -εξόχως- μεθυσμένοι καλεσμένοι του. Το μυστήριο ξεκίνησε, ο άνδρας που ήταν ο πρωταγωνιστής της ημέρας έκανε διάφορα που δεν ήταν και τόσο χαριτωμένα -ξεκάθαρα υπό την επήρεια αλκοόλ-, εν τούτοις η νύφη τον αγνοούσε.

Η υπομονή της εξαντλήθηκε όταν ο σύντροφος της την πίεσε να χορέψουν, πριν το τελετουργικό της jaimala που είναι η ανταλλαγή λουλουδένιων γιρλαντών (κάντε το εικόνα ως αυτά που φορούν στη Χαβάη, στο λαιμό) μεταξύ του ζευγαριού και συμβολίζει την επιθυμία τους να παντρευτούν ο ένας τον άλλον. Είναι το 'i do' των Αμερικανών.

Η γυναίκα αρνήθηκε να κάνει αυτό που ήθελε ο άνδρας, εκείνος έγινε έξαλλος και ξέσπασε, προκαλώντας μεγάλη αναταραχή. Η 22χρονη ενημέρωσε πως ο γάμος ακυρώνεται και αποχώρησε από το χώρο, με την οικογένεια της να αρπάζει το γαμπρό και όλα τα μέλη της οικογενείας του και να τους κρατά ως αιχμαλώτους -καθώς η προσβολή ήταν μεγάλη.

Το βασικό αίτημα για την απελευθέρωση ήταν να επιστρέψουν τα δώρα που είχαν λάβει από τη μεριά της νύφης. Κάποιος εκ των συγγενών του γαμπρού κατάφερε να καλέσει την αστυνομία και να ζητήσει την άμεση παρέμβαση της. Όταν έφτασαν οι αρχές στο χώρο, κατ' αρχάς συνέστησαν ψυχραιμία και ζήτησαν από τη νύφη να προχωρήσει με το μυστήριο. Αυτή ήταν ανένδοτη και το θέμα έληξε έπειτα από ώρες, με την επιστροφή των χρημάτων και των δώρων που είχε πάρει η οικογένεια του γαμπρού από αυτήν της νύφης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ινδία
SHARE:

24Media Network