Οι Simpsons βρήκαν 50 λόγους για να μην ψηφίσουν Τραμπ

Οι Simpsons βρήκαν 50 λόγους για να μην ψηφίσουν Τραμπ

Σε ρυθμούς εκλογών το τελευταίο επεισόδιο του Treehouse of Horror, με τους Simpsons να φτιάχνουν μία μακροσκελή λίστα με "τρομακτικές" στιγμές του Ντόναλντ Τραμπ, που σήμερα αποτελούν σοβαρούς λόγους για να τον καταψηφίσουν.

Πριν από μερικά χρόνια, ανάμεσα στις δεκάδες προφητείες τους, είχαν προβλέψει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα έβγαινε πρόεδρος των ΗΠΑ, το 2016. Σήμερα ήρθε η ώρα να τον καταψηφίσουν.

Οι Simpsons “χορεύουν” σε ρυθμούς αμερικανικών εκλογών, όπου, φαίνεται πως έχουν ήδη αποφασίσει τι θα ψηφίσουν, ή, έστω, τι δεν θα ψηφίσουν.

Το τελευταίο επεισόδιο του “Treehouse of Horror” ακολουθεί το πνεύμα των ημερών και αφιερώνει ένα μέρος του στις επερχόμενες εκλογές, έχοντας βάλει ως στόχο να ρίξει τον Τραμπ από την προεδρία. Ο Homer βρίσκεται μέσα στο παραβάν και καλείται να αποφασίσει ποιον θα ψηφίσει. Εκείνη τη στιγμή, η κόρη του Lisa (που μάλιστα δεν ξεχνά να φορέσει τη μάσκα της), βλέποντάς τον σκεπτικό, εισβάλει, τον διακόπτει και προσπαθεί να τον αφυπνίσει: “Μην ξεχνάς όλα όσα έγιναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια”. Τότε είναι που του έρχεται στο μυαλό ένας καταιγισμός από (50) λόγους για να μην ψηφίσει τον Ρεπουμπλικανό. Μεταξύ αυτών οι φόροι των 750 δολαρίων, η χλωρίνη, ο τρόπος που αντιμετώπισε την πανδημία, συνολικά 50 λόγοι, σε μία αναδρομή των Simpsons στα έργα και τις ημέρες του, που ήταν αρκετά “τρομακτικές” ώστε να μπουν στο “Treehouse of Horror.

Το νέο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα