Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί που αναζητήσαμε περισσότερο μέσα στο 2014

default image

Αυτοί είναι οι δέκα προορισμοί για διακοπές στον κόσμο που αναζήτησαν περισσότερο οι χρήστες του διαδικτύου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αύξηση στις αναζητήσεις είχε και η Ελλάδα

Όσο η χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της, τόσο περισσότερα στοιχεία για τα γεγονότα που τη σημάδεψαν θα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πάρτε για παράδειγμα τους πιο δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως προέκυψαν από τις αναζητήσεις των χρηστών του διαδικτύου μέσα στο 2014.

Ένα πρώτο ενδιαφέρον σημείο είναι πως μεγάλα γεγονότα δεν μπόρεσαν να… προκρίνουν τις διοργανώτριες χώρες στη δεκάδα με τους πιο αγαπημένους προορισμούς για διακοπές παγκοσμίως. Ούτε οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σόκι, ούτε το Μουντιάλ της Βραζιλίας ή το σκοτσέζικο δημοψήφισμα συνέβαλαν στο να εισέλθουν οι χώρες και οι πόλεις αυτές στις πιο δημοφιλείς.

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η πόλη του φωτός, το Παρίσι, ενώ ακολούθησε η Αμερική και στη συνέχεια πιο εξειδικευμένα η Νέα Υόρκη. Δείτε το Top 10 των προορισμών εδώ:

Παρίσι

ΗΠΑ

 

Νέα Υόρκη

Αυστραλία

Ισπανία

 

Κορνουάλη

Ιταλία

Τουρκία

 

Ντουμπάι

Άμστερνταμ

Εκτός όμως από τις χώρες και τις πόλεις που έγιναν αντικείμενο διακαούς αναζήτησης με θέμα τις διακοπές, προέκυψε και μια έντονη τάση και ενδιαφέρον για άλλους προορισμούς, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Οι χώρες του νότου που πλήττονται από την κρίση, Ισλανδία, Προτογαλία και Ελλάδα σημείωσαν αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα