Ομοιότητα ηθοποιού με τον πρόεδρο Ομπάμα "κόβει" τον ρόλο του από ταινία

Ομοιότητα ηθοποιού με τον πρόεδρο Ομπάμα "κόβει" τον ρόλο του από ταινία

Η ομοιότητα ηθοποιού με τον Μπαράκ Ομπάμα, "κόβει" τον ρόλο του Διαβόλου από την ταινία Son of God

Όταν η 10ωρη μίνι σειρά "The Bible" βγήκε στον αέρα του History Channel πέρσι, πολλοί bloggers άμεσα σημείωσαν την ομοιότητα του ηθοποιού που υποδυόταν τον Σατανά, Mohamen Mehdi Ouazanni, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.

Τότε μέσα σε λίγες ώρες εικόνες του χαρακτήρα στην σειρά και του προέδρου Ομπάμα κατέκλυσαν το διαδίκτυο συγκρίνοντάς την ομοιότητα ανάμεσα τους.

Μάλιστα τόσο οι παραγωγοί όσο και το ίδιο το History Channel αναγκάστηκαν να προβούν σε δηλώσεις υποστηρίζοντας τον πρόεδρο Ομπάμα και επιμένοντας ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τον συνδέσουν με τον Σατανά.

Τώρα οι παραγωγοί της ταινίας "Son of God", που αποτελεί μια δίωρη αναδιαμορφωμένη έκδοση της σειράς, θέλοντας να αποφύγουν την αναμάσηση του περιστατικού, αποφάσισαν να "κόψουν" το ρόλο του Σατανά από την ταινία.

"Με μεγάλη ικανοποίηση σας δηλώνω πως ο ρόλος του Σατανά κόπηκε οριστικά" δήλωσε η Roma Downey που μαζί με τον σύζυγό της Mark Burnett είναι υπεύθυνοι της παραγωγής.


            Executive producers, Mark Burnette and Roma Downey on the set of
Executive producers, Mark Burnette and Roma Downey on the set of "THE BIBLE". (PRNewsFoto/The History Channel) PR NEWSWIRE

Η Roma Downey και ο σύζυγός της Mark Burnett, παραγωγοί της ταινίας

"Όταν είχε προβληθεί η σειρά περίμενα όλοι να μιλάνε για τον Ιησού, αντί αυτού όλοι ασχολούνταν με τον Σατανά και την ομοιότητά του με τον πρόεδρο. Το τουίτερ είχε πάρει φωτιά. Για τον λόγο αυτό στην ταινία "Son of God" αποφασίσαμε να "πετάξουμε" τον Σατανά" πρόσθεσε.

Ομοιότητα ηθοποιού με τον πρόεδρο Ομπάμα
© TWITTER

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Φεβρουαρίου.

Πηγή: dailymail.co.uk

SHARE: