Οργή για διάσημο TikToker μετά από φάρσα στο μετρό εν μέσω πανδημίας

Οργή για διάσημο TikToker μετά από φάρσα στο μετρό εν μέσω πανδημίας
Στιγμιότυπο από την φάρσα στο TikTok Twitter

Έντονες ήταν η αντιδράσεις στα social media εξαιτίας μίας φάρσας ενός TikToker στο μετρό της Νέας Υόρκης, η οποία κρίθηκε ως ασέβεια προς τους εργαζόμενους.

Ο Josh Popkin, φαρσέρ του TikTok με πάνω από 3.3 εκατομμύρια ακολούθους, ξεπέρασε τα όρια προχωρώντας σε μία φάρσα στο μετρό της Νέας Υόρκης εν μέσω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, γέμισε μία πλαστική λεκάνη με δημητριακά και γάλα και στη συνέχεια προσποιήθηκε ότι καταλάθος έριξε το περιεχόμενο στο γεμάτο μετρό με τον κόσμο να απομακρύνεται.

Ο Popkin περιγράφει στο βίντεο ότι τάχα πρόκειται για την χειρότερη μέρα της ζωής και παραπονιέται ότι κανείς δεν τον βοηθάει να καθαρίσει.

Οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν αφού η πράξη αυτή είναι ξεκάθαρη ασέβεια προς τους εργαζομένους στο μετρό που εν μέσω πανδημίας κορονοϊού θα κληθούν να καθαρίσουν τα “σπασμένα” ενός φαρσέρ.

Η MTA, η οποία διοικεί το μετρό της Νέας Υόρκης εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν τονίζοντας ότι το “να κάνεις φάρσα σε βασικούς εργαζόμενους στην μέση πανδημίας και να τους βάζεις να καθαρίσουν. Είναι άθλιο”.

Ο Popkin πάντως έχει αυξήσει το κοινό του στο TikTok, καθώς συνηθίζει να κάνει φάρσες σε εργαζομένους εν μέσω πανδημίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα