Ουκρανία: Αυτοκτόνησε 8χρονος - Οι γονείς του ομολόγησαν πως τον κακοποιούσαν

Αστυνομικές δυνάμεις στην Ουκρανία
Αστυνομικές δυνάμεις στην Ουκρανία AP

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ουκρανία με πρωταγωνιστή ένα 8χρονο αγόρι, που έδωσε τέλος στη ζωή του "βουτώντας" από τον ένατο όροφο πολυκατοικίας. Φαίνεται ότι δεν άντεξε τη συνεχή κακοποίηση που δεχόταν από την οικογένειά του.

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έρχεται από την Ουκρανία. Ένα αγοράκι 8 ετών δεν άντεξε την συνεχή κακοποίηση και τους ξυλοδαρμούς που δεχόταν από τους γονείς του και έδωσε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον ένατο όροφο του διαμερίσματος όπου διέμενε.

Το μικρό παιδί με όνομα Άντον, ζούσε στη Νότια Ουκρανία.

ADVERTISING

Το περιστατικό συνέβη κατά την επιστροφή του από το σχολείο στο σπίτι όταν, σύμφωνα με καταγγελίες των γειτόνων, οι γονείς του άρχισαν να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή φορούσε σκισμένα ρούχα. Ο μικρός Άντον δεν άντεξε την κακοποίηση και πήδηξε στο κενό.

Η Zhanna που μένει στο από κάτω διαμέρισμα ανέφερε πως άκουσε τους γονείς που φώναζαν στο παιδί, κλάματα (πιθανώς λόγω ξυλοδαρμού) και στη συνέχεια σιωπή.

Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του μικρού. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει οριστεί δίκη για τους γονείς.

Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του παιδιού ομολόγησαν ότι είχαν χτυπήσει εκείνη την ημέρα τον 8χρονο και πως εκείνος αυτοκτόνησε μετά. Ομολόγησαν μάλιστα ότι ο ξυλοδαρμός ήταν ένα καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι τους.

Ο διευθυντής του σχολείου περιέγραψε τον Άντον ως "ένα παραμελημένο παιδί από τους γονείς του, οι οποίοι δεν ενδιαφέρονταν καθόλου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ουκρανία
SHARE:

24Media Network