Δραπέτευσε ψυχοπαθής και απειλεί να σκοτώσει την Μπριζίτ Μακρόν

Μπριζίτ Μακρόν
Μπριζίτ Μακρόν EUROKINISSI

Αναστάτωση φέρεται να έχει προκαλέσει στο Ελιζέ η είδηση ότι άνδρας που απειλεί τη ζωή της "Πρώτης Κυρίας" της Γαλλίας δραπέτευσε από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού "Closer", ένας άνδρας με σοβαρές ψυχικές διαταραχές που έστελνε απειλητικές επιστολές στην Μπριζίτ Μακρόν απέδρασε την περασμένη εβδομάδα από την κλινική στην οποία νοσηλευόταν τον τελευταίο μήνα.

Η είδηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει προκαλέσει συναγερμό στις γαλλικές αρχές, οι οποίες αναζητούν το δραπέτη, τον οποίο χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα επικίνδυνο και πιθανόν οπλισμένο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό, στις 18 Οκτωβρίου κατόπιν έρευνας, οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του άνδρα 50.000 ευρώ και ένα όπλο, καθώς και πλήθος απειλητικών επιστολών με παραλήπτες την κ. Μακρόν και άλλα δημόσια πρόσωπα της Γαλλίας. Τόσο ο άνδρας, όσο και η σύζυγός του, διαγνώστηκαν με ψυχασθένεια, με αποτέλεσμα τον εγκλεισμό τους σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

ADVERTISING

Αίσθηση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ένας ψυχικά ασθενής που απειλεί να σκοτώσει τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου κατάφερε να δραπετεύσει χωρίς κανείς να τον πάρει είδηση. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ψυχιατρικής κλινικής, που επικαλείται το δημοσίευμα, ο άνδρας δραπέτευσε ελλείψει προσωπικού ασφαλείας.

Το συμβάν δημοσιοποιήθηκε ενώ η Μπριζίτ Μακρόν συνόδευε το σύζυγό της σε επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση από την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας για το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπριζίτ Μακρόν: Αυτές ήταν οι αγαπημένες μου στιγμές στην Ελλάδα

SHARE:

24Media Network