Πανικός σε στάδιο του Μπρούκλιν μετά από ψευδή συναγερμό για ένοπλο – Αρκετοί τραυματίες

Πανικός σε στάδιο του Μπρούκλιν μετά από ψευδή συναγερμό για ένοπλο – Αρκετοί τραυματίες

Σκηνές απόλυτου χάους εκτυλίχθηκαν στο Barclays Center του Μπρούκλιν κατά τη διάρκεια αγώνα πυγμαχίας όταν ξέσπασε ψευδής συναγερμός ότι ένοπλος έχει ανοίξει πυρ.

Πανικός επικράτησε στο Barclays Center στο Μπρούκλιν των ΗΠΑ μετά το τέλος ενός αγώνα πυγμαχίας εν μέσω ψευδούς συναγερμού για την παρουσία ενός ένοπλου άνδρα ο οποίος έχει ανοίξει πυρ.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media δείχνουν δεκάδες ανθρώπους να τρέχουν πανικόβλητοι και να προσπαθούν να απομακρυνθούν από το στάδιο, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ryan Songalia που κάλυπτε τον αγώνα ανάμεσα στον Gervonta Davis και τον Rolando Romero, πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν ότι οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν από τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου προέρχονταν από το όπλο του σκοπευτή μέσα στο γήπεδο.

“Έχουμε συνηθίσει τους καβγάδες σε αγώνες πυγμαχίας, αλλά τα πρόσφατα γεγονότα και ο πανικός του πλήθους έκαναν πολλούς από εμάς να ανησυχούμε ότι οι χειρότεροι φόβοι μας θα πραγματοποιούνταν”, είπε ο ρεπόρτερ. “Ευτυχώς μπορέσαμε να επιστρέψουμε στις θέσεις μας και να βγούμε με ασφάλεια”, πρόσθεσε.

Ασθενοφόρα έξω από το Barclays Center στο Μπρούκλιν 2022 Frank Franklin II/AP Photo


Οι άνθρωποι ήταν “σίγουρα φοβισμένοι, δεν προσπαθούσαν να αποφύγουν μερικές μπουνιές. Ήταν σαν να έτρεχαν για τη ζωή τους”, ανέφερε ο ίδιος, σύμφωνα με την New York Post.

Ο συντάκτης του Sports Illustrated, Chris Mannix έγραψε στο Twitter ότι ένας ήχος σαν πυροβολισμός ακούστηκε μέσα από το στάδιο αν και αργότερα ανέφερε ότι ο ήχος μπορεί να προερχόταν από έξω.

Αν και δεν επρόκειτο τελικά για ενεργό σκοπευτή, υπήρχαν εσφαλμένες αναφορές που κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ώρα που στις ΗΠΑ γράφονται με μελανά χρώματα οι σελίδες της σύγχρονης ιστορίας μετά τους πρόσφατους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μπάφαλο και στο Ουβάλντε του Τέξας.

Ανάμεσα στους θεατές βρισκόταν και η πρωταθλήτρια τένις Naomi Osaka, η οποία σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε πως τρομοκρατήθηκε όταν ξαφνικά άκουσε ουρλιαχτά και τον κόσμο να τρέχει μετά από αναφορές ότι υπήρχε ενεργός σκοπευτής στο στάδιο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα