Πρωτοχρονιά: Η Google αποχαιρετά το 2019

Πρωτοχρονιά: Η Google αποχαιρετά το 2019

Η Google ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 με ένα doodle. Οι εκδηλώσεις για την αλλαγή του χρόνου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και η Google ετοίμασε για την ημέρα ένα doodle, «γιορτάζοντας» με αυτό τον τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

Ο πλανήτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 με φαντασμαγορικές γιορτές, πυροτεχνήματα και τραγούδι.

Εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Αθήνας

Οι εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνει και ο Δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Εκεί, σήμερα στις 22:00 το βράδυ, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα μαγευτικό show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη!

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχοΑθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του νέου χρόνου.

Τη μουσική θα αναλάβουν το μουσικό συγκρότημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας.

Μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin.

Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Παραμονή στη Θεσσαλονίκη

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 23:15.

Μαζί τους οι Fortissimo και o Γιώργος Κλούντζος για ένα μοναδικό Drums performance!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Google, Πρωτοχρονιά
SHARE:

24Media Network