Παραολυμπιακοί αγώνες: Ποτέ μην τα παρατάς

default image

Μια πτώση στην τελετή των Παραολυμπιακών αγώνων, έκανε όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στη δύναμη ψυχής αυτών των αθλητών (Vid)

Γεμάτη χρώματα μουσική, χορό και πυροτεχνήματα ήταν η τελετή έναρξης των Παρολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που έχουν σύνθημα “Η καρδιά δεν έχει όρια. Όλοι μας έχουμε καρδιά”, θίγοντας το ζήτημα της ισότητας μεταξύ των ανθρώπων.

Μπορεί η λαμπερή τελετή να είχε πολλά στιγμιότυπα που ξεχώρισαν, αλλά αυτό που κάνει τον γύρο του κόσμου δεν είναι άλλο από την πτώση της αθλήτριας που μετέφερε τη φλόγα στο στάδιο, αλλά και την δύναμή της να ξανασηκωθεί και να συνεχίσει με ψηλά το κεφάλι.


Η πρώην Βραζιλιάνας αθλήτριας Marcia Malsar πεσε στο γλιστερό από τη βροχή τερέν, την ώρα που μετέφερε τη φλόγα, πράγμα που δεν την πτόησε, αφού σηκώθηκε και συνέχισε τη διαδρομή της, αναγκάζοντας τους χιλιάδες θεατές που βρίσκονταν στο στάδιο να σηκωθούν όρθιοι και να χειροκροτήσουν, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο αυτών των ανθρώπων  μετέφερε τη φλόγα.

Το στιγμιότυπο σχολιάστηκε και από τον επίσημο λογαριασμό των Παραολυμπιακών αγώνων στο Twitter που συνόδευσε το βίντεο με τη λεζάντα: “Αυτό που μας ορίζει είναι το πόσο καλά σηκωνόμαστε όταν πέφτουμε. Ποτέ μην τα παρατάς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα