'Παρέμβαση' Ρουβίκωνα στο πρώην κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας

Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017.            3 , 2017.
Police operation after armed robbery at Paleo Faliro on April 3, 2017. 3 , 2017. NIKOS LIBERTAS / SOOC

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν φέιγ βολάν εντός του κτιρίου που στεγάζονται υπηρεσίες της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και του Κλάδου Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων

Παρέμβαση στο παλαιό κτίριο του υπουργείου Ναυτιλίας (Γρ. Λαμπράκη 150), στο Πασαλιμάνι, στο οποίο στεγάζονται υπηρεσίες της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων και η Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, πραγματοποίησαν περίπου 30 μέλη της Ομάδας Ρουβίκωνα.

Εισβολή στο παλιό κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας στο Πασαλιμάνι πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη της ομάδας αντιεξουσιαστών του Ρουβίκωνα, οι οποίοι πέταξαν φέιγ βολάν εντός του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται οι Υπηρεσίες της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων και του Κλάδου Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων.

ADVERTISING

Αμέσως μετά την πράξη τους αποχώρησαν, ενώ δεν ζητήθηκε κάτι από την Αστυνομία. Σε σχετική ανακοίνωση που «ανέβασαν» σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αναφέρουν:

«Παρέμβαση στο κτίριο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στον Πειραιά που στεγάζει το ΡΑΛ και το ΚΕΕΠ για το οικολογικό έγκλημα στον Σαρωνικό και την εφοπλιστική ασυδοσία. Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και βίντεο».

(Πηγή: ΑΜΠΕ, Φωτογραφία: sooc)

24Media Network