Πενς για Βενεζουέλα: Είναι ώρα για δράση, όχι για διάλογο

Ο αντιπρόεδρος Mike Pence. (AP Photo/Evan Vucci)
Ο αντιπρόεδρος Mike Pence. (AP Photo/Evan Vucci) AP

Ο αμερικανός αντιπρόεδρος δήλωσε πως όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι προκειμένου να αντικατασταθεί η κυβέρνηση της χώρας.

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς, ο οποίος εργάζεται προκειμένου να μεγιστοποιήσει την πίεση στο καθεστώς του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε σήμερα ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι προκειμένου να αντικατασταθεί η κυβέρνηση της χώρας.

"Τώρα δεν είναι ώρα για διάλογο. Είναι ώρα για δράση", είπε ο Πενς σε μια συγκέντρωση προεκλογικού στιλ στη Φλόριντα, ενώ το πλήθος ζητωκραύγαζε. "Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τη δικτατορία του Μαδούρο μια και καλή", πρόσθεσε.

Η Ουάσινγκτον έχει αναγνωρίσει ως νόμιμο ηγέτη της Βενεζουέλας τον Χουάν Γκουαϊδό, τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, και ζητά και από άλλες χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Ο Πενς συναντήθηκε στο Μαϊάμι με Βενεζουελάνους εξόριστους και την ηγεσία της τοπικής κοινότητας και συμμετείχε σε μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μαζί τους.

Ο αντιπρόεδρος πρόσθεσε επίσης ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να εργαστούν με την Εθνοσυνέλευση, που ελέγχεται από την αντιπολίτευση, ώστε να παράσχουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Βενεζουέλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βενεζουέλα, ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βενεζουέλα: Για τον Ντόναλντ Τραμπ "η μάχη για την ελευθερία" έχει αρχίσει

Βενεζουέλα: Εισβολή ειδικών δυνάμεων στο σπίτι του Γκουαϊδό

Βενεζουέλα: Προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα κυβέρνηση και αντιπολίτευση

SHARE:

24Media Network