Πέντε Τούρκοι πολίτες διέφυγαν στην Ελλάδα

ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΕΜΠΟΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου κάνουν λόγο για πέντε Τούρκους πολίτες που διέφυγαν στην Ελλάδα από τον Έβρο

Πέντε τούρκοι πολίτες συνελήφθησαν στην Ελλάδα μετά από παράνομη είσοδο στη χώρα από τον Έβρο, έχοντας μάλιστα μαζί τους μία βαλίτσα γεμάτη χρήματα, αναφέρουν δημοσιεύματα του σημερινού τουρκικού τύπου.

Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah αναφέρει ότι οι πέντε Τούρκοι συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για ένα ζευγάρι, ένα παιδί και δύο ενήλικες άντρες. Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι οι πέντε Τούρκοι πρόκειται να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. Η εφημερίδα υποθέτει ότι πρόκειται για άτομα που σχετίζονται με το τάγμα του χότζα Φετουλάχ Γκιουλέν.

Η Sabah τονίζει ότι εκτός από τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που είχαν διαφύγει με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη, άλλοι 23 Τούρκοι πολίτες έχουν καταφύγει στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

Η εφημερίδα Hurriyet παρουσιάζει το θέμα λίγο διαφορετικά, αφού γράφει ότι οι πέντε συνελήφθησαν αφού πέρασαν παράνομα με φουσκωτό σκάφος τον Έβρο. Η εφημερίδα γράφει ότι ένας από τους πέντε είναι γιατρός και οι δύο εφοπλιστές.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πραξικόπημα στην Τουρκία, Τουρκία
SHARE:

24Media Network