Πέθανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Tetris, Jonas Neubauer

Πέθανε ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο Tetris, Jonas Neubauer
Twitter / @Tetris Championship

"Ο Jonas Neubauer ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες Tetris όλων των εποχών σε δεξιότητα, πνεύμα και καλοσύνη" έγραψε σε ανάρτησή του ο επίσημος λογαριασμός του Tetris στο Twitter

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κλασικού Tetris, Jonas Neubauer, πέθανε σε ηλικία 39 ετών από ένα «ξαφνικό ιατρικό επείγον».

Όπως αναφέρει το IGN, η είδηση δόθηκε από τον λογαριασμό του Neubauer στο Twitter, με το μήνυμα να γράφει: «Με βαριά καρδιά μεταφέρουμε τα τρομερά νέα ότι ο Jonas απεβίωσε από ένα ξαφνικό ιατρικό επείγον. Ήταν ο καλύτερος. Είμαστε συντετριμμένοι, συγκλονισμένοι από θλίψη, και ήδη μας λείπει πολύ. Πληροφορίες θα ακολουθήσουν όταν γίνουν διαθέσιμες.»

Ο επίσημος λογαριασμός του Tetris στο Twitter έγραψε σε σχετική ανάρτηση για τον θάνατου του Neubauer: «Αυτή είναι μια τεράστια απώλεια για διάφορους λόγους. Ο Jonas Neubauer ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες Tetris όλων των εποχών σε δεξιότητα, πνεύμα και καλοσύνη. Οι καρδιές μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους του, και σε ολόκληρη την κοινότητα του Tetris, καθώς όλοι θρηνούμε το θάνατό του.»

Ο λογαριασμός του Classic Tetris World Championship στο Twitter μοιράστηκε επίσης ένα εγκάρδιο μήνυμα για τον Neubauer, λέγοντας: «Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που μοιραζόμαστε ότι ο Jonas Neubauer, επτά χρόνια πρωταθλητής της CTWC, απεβίωσε ξαφνικά στις 4 Ιανουαρίου. Δε θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε έναν καλύτερο πρωταθλητή, πρότυπο και φίλο. Jonas, μας λείπεις, σε αγαπάμε, και σε ευχαριστούμε που μας εμπνέεις να είμαστε πάντα ο καλύτερος εαυτός μας. Αναπαύσου εν ειρήνη.»

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα