Πέθανε ο Τσάρλι Γουότς, ο ντράμερ των Rolling Stones

Πέθανε ο Τσάρλι Γουότς, ο ντράμερ των Rolling Stones
Ο Τσάρλι Γουότς σε περιοδεία των Rolling Stones το 2017 στο Αμβούργο AP Photo/Markus Schreiber

Πέθανε ο Τσάρλι Γουότς, ντράμερ των θρυλικών Rolling Stones, σε ηλικία 80 ετών. Ηταν μέλος του συγκροτήματος από το 1963!

Μία θρυλική φιγούρα της παγκόσμιας μουσικής, ο Τσάρλι Γουότς, έφυγε την Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο ντράμερ των Rolling Stones απουσίαζε από τις τελευταίες συναυλίες του συγκροτήματος, ο μάνατζέρ του όμως ενημέρωνε ότι ο πελάτης είχε αναρρώσει μετά πρόβλημα υγείας.

Εν τέλει όμως ο Γουότς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη.

O Τσάρλι Γουότς, ο ντράμερ των Rolling Stones, το 2016 Victoria Will/Invision/AP

«Με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουάτς. Πέθανε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του», ανέφερε ο εκπρόσωπος.

«Ο Τσάρλι ήταν ένας πολυαγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των Rolling Stones ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ της γενιάς του», πρόσθεσε.

twitter


O Βρετανός μουσικός ήταν, εκτός των άλλων, ένας μαχητής της ζώης καθώς είχε καταφέρει να ξεπεράσει τον καρκίνο στον πνεύμονα με τον οποίο διαγνώστηκε το 2004.

Ο Γουότς, γεννημένος στο Λονδίνο στις 2 Ιουνίου του 1941, ήταν ντράμερ των Stones από το 1963 και έζησε μαζί τους όλες τις πολύ μεγάλες στιγμές του συγκροτήματος.

Η ανακοίνωση των Stones

O Γουότς σε δράση

Σε αντίθεση με τους άλλους Stones, ο Γουότς κατάφερε να μην υποκύψει στους πολλούς γυναικείους πειρασμούς που πλησίαζαν το συγκρότημα και έμεινε πιστός στη σύζυγό του Σίρλεϊ, την οποία παντρεύτηκε ρο 1964.

Μέσα όμως στη δεκαετία του 80 εθίστηκε στο ποτό και το χειρότερο στην ηρωινή. Την ίδια εποχή η σύζυγός του παλεύε με τον αλκοολισμό ενώ η κόρη του αποβλήθηκε από το σχολείο επειδή συνελήφθη να καπνίζει κάνναβη.

Εν τέλει κατάφερε να απεξαρτηθεί.

Ο καυγάς με τον Τζάκερ

Το 1984, όπως αναφέρει το BBC, ο Γουότς είχε μεγάλο καβγά με τον Μικ Τζάκερ, τον τραγουδιστή-σταρ του συγκροτήματος όταν ο τελευταίος σ’ ένα ξενοδοχείο του Αμστερνταμ αναρωτήθηκε “που είναι ο ντράμερ μου”. Εξοργισμένος ο Γουότς, τον χτύπησε λέγοντάς του “μην τολμήσει να με αποκαλέσεις έτσι ξανά, είσαι ο τραγουδιστής μου”.

Η κρίση στις σχέσεις των δύο κράτησε δύο χρόνια και ξεπεράστηκε χάρη σε παρέμβαση της συζύγου του Γουότς.

Το αντίο του Πολ Μακάρτνεϊ, ηγέτη των Beatles

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα