“Πλημμύρισαν” από κόσμο τα πάρκα της Νέας Υόρκης

“Πλημμύρισαν” από κόσμο τα πάρκα της Νέας Υόρκης
Πρόσπεκτ Παρκ AP Photo/Bebeto Matthews

Να απολαύσουν τον ήλιο ήθελαν οι Νεοϋορκέζοι το περασμένο Σάββατο, οι οποίοι γέμισαν τα δύο μεγάλα πάρκα, τηρώντας στην πλειοψηφία τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η θερμοκρασία ανέβηκε το περασμένο Σάββατο, 2 Μαΐου στη Νέα Υόρκη και αυτό ήταν αρκετό για τους πολίτες που αποφάσισαν να βγουν από τα σπίτια τους και να επισκεφτούν τα δύο μεγάλα πάρκα Σέντραλ και Πρόσπεκτ Παρκ. Ο κόσμος θέλησε να απολαύσει τον ήλιο, να χαλαρώσει και να γυμναστεί και έτσι τα πάρκα γέμισαν, κρατώντας στην πλειοψηφία των περιπτώσεων της απαραίτητες αποστάσεις δύο και πλέον μέτρων.

Σέντραλ Παρκ AP Photo/Jennifer Peltz)

Σέντραλ Παρκ AP Photo/Jennifer Peltz

Την ίδια μέρα άλλωστε, ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο είχε ζητήσει από την αστυνομία να είναι πολύ αυστηρή στην τήρηση των αποστάσεων, ενώ ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρος ως προς τη διατήρηση αυτού του μέτρου, μαζί με τη χρήση της μάσκας, ακόμη και όταν υπάρχει ύφεση των θυμάτων και κρουσμάτων του κορονοϊού στην πλέον πληγείσα πολιτεία των ΗΠΑ.

Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια, η ανησυχία του για την επιλογή των πολιτών να συγκεντρώνονται σε πάρκα, οι αυστηρές συστάσεις του και οι ενστάσεις για οποιαδήποτε χαλάρωση δικαιώθηκαν, όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες:

Γειτονιά του Μπρούκλιν AP Photo/Bebeto Matthews

Δείτε το εντυπωσιακό video:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα