“Πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων”: Οργή της Μελόνι για Ιταλούς που δεν πλήρωσαν στην Αλβανία

“Πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων”: Οργή της Μελόνι για Ιταλούς που δεν πλήρωσαν στην Αλβανία
Τζόρτζια Μελόνι AP Photo/Evan Vucci

Την οργισμένη αντίδραση της Τζόρτζια Μελόν προκάλεσε η είδηση ότι μια παρέα Ιταλών έφυγε από μαγαζί στην Αλβανία χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Η εντολή που έδωσε στον Ιταλό πρεσβευτή.

Η Τζόρτζια Μελόνι συγκαταλέγεται στους όλο και περισσότερους Ιταλούς που επέλεξαν την Αλβανία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές φέτος και φρόντισε να αποζημιώσει εστιάτορα αφού παρέα συμπατριωτών της έφυγε από το εστιατόριό του χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό.

Η Μελόνι πέρασε μαζί με την οικογένειά της λίγες ημέρες αυτήν την εβδομάδα στην Αλβανία προσκεκλημένη του πρωθυπουργού Εντι Ράμα, καθώς η χώρα γνώρισε τουριστική έκρηξη αυτό το καλοκαίρι, προσελκύοντας επισκέπτες με τις παραλίες της λευκής άμμου και τις χαμηλές τιμές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Όταν η είδηση ότι μια παρέα Ιταλών έφυγε από εστιατόριο της πόλης Μπεράτ χωρίς να πληρώσει έγινε viral στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, η Μελόνι κινητοποιήθηκε, δήλωσε ο Εντι Ράμα στην εφημερίδα La Stampa.

«Πήγαινε και πλήρωσε τον λογαριασμό αυτών των ηλιθίων, σε παρακαλώ», είπε η Μελόνι στον ιταλό πρεσβευτή στην Αλβανία, σύμφωνα με τον Ράμα.

Ο Φραντσέκσο Λολομπρίτζιντα, ο υπουργός Γεωργίας της Ιταλίας και γαμπρός της Μελόνι που βρέθηκε μαζί της στην Ιταλία, δήλωσε ότι ήταν θέμα εθνικής υπερηφάνειας.

«Προσφέρθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό. Ο πρεσβευτής ήταν καθ΄οδόν επιστρέφοντας στα Τίρανα και ήταν διαθέσιμος. Λίγοι απατεώνες δεν μπορούν να ντροπιάζουν έναν λαό έντιμων ανθρώπων», είπε.

Όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Εντι Ράμα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη αυτήν την εβδομάδα ότι η Αλβανία αναμένει 500.000 επισκέπτες από την Αλβανία αυτήν την χρονιά. Πολλοί είναι οι Ιταλοί που απέφυγαν τα εσωτερικά ταξίδια φέτος λόγων των υψηλών τιμών και ταξίδεψαν στην Αλβανία όπου τα καταλύματα και οι υποδομές στις πλαζ είναι φθηνότερες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα