Ποια είναι η κόρη του Κύπριου προέδρου Αναστασιάδη

default image

Ποια είναι η Έλσα Αναστασιάδη που φημολογείται πως είναι στη λίστα με τους καταθέτες που έβγαλαν στο εξωτερικό τα χρήματά τους πριν το ''κούρεμα'' (Pics)

Στο επίκεντρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η κόρη του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, Έλσα, το όνομα της οποίας φέρεται να φιγουράρει στη λίστα με τα 6.000 πρόσωπα που έβγαλαν 4 δισ. ευρώ από την Κύπρο λίγες μέρες πριν την πρώτη απόφαση του Eurogroup για κούρεμα.

Η Έλσα Αναστασιάδη–Λούτσιου είναι παντρεμένη, έχει ένα γιο και μία κόρη και της αρέσει η κοσμική ζωή, καθώς δεν είναι λίγες οι φωτογραφήσεις της σε lifestyle περιοδικά.

Η Ελσα Αναστασιάδη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Must”, τον Μάρτιο του 2011, παραδεχόταν πως ο μπαμπάς της θα μπορούσε να έχει το αξίωμα του Προέδρου.

Η ίδια, δικηγόρος εν ενεργεία και μητέρα δύο παιδιών, ακολούθησε το επάγγελμα του πατέρα της:

”Από μωρό ήμουν συνέχεια στο γραφείο του μπαμπά μου. Στις καλοκαιρινές διακοπές απαντούσα στα τηλέφωνα, ανακατευόμουν παντού. Έτυχε να τον δω να αγορεύει και στο δικαστήριο, παλιά, όταν αναλάμβανε ο ίδιος κάποιες υποθέσεις. Τον θαύμαζα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν επιλογή καθαρά δική μου, αλλά και κάπως φυσικό επακόλουθο”.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα ακολουθούσε τα χνάρια του και στην πολιτική απάντησε:

”Τώρα, αυτή τη δεδομένη στιγμή, με τίποτα. Και ο λόγος είναι ο χρόνος.

Είναι πολύ δύσκολο να πεις ότι θέλεις να ασχοληθείς με την πολιτική. Θέλω να ασχοληθώ και με το σκι, ας πούμε. Αν δεν το κάνω καλά θα πέσω από το βουνό και θα ‘ρθω κάτω.

Δεν είναι δοκιμή η πολιτική. Για να μπω να δοκιμάσω και να βγω, αν δεν το κάνω καλά, θα γελοιοποιηθώ. Ειδικά με το όνομα που φέρω. Ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις από μένα και είναι δύσκολο να αποφασίσω να ρισκάρω. Δεν βάζεις κάτω ένα όνομα απλά για να αποδείξεις κάτι.”

Η σχέση μεταξύ κόρης και πατέρα όπως η ίδια περιγράφει είναι:

”Είναι μια σχέση φιλίας παραπάνω. Είναι δίπλα μας για ό,τι χρειαστούμε. Ακόμα και τώρα που είναι τόσο πολύ μέσα στην πολιτική, πάντα βρίσκει χρόνο για μας. Από το «καλημέρα» στο τηλέφωνο καταλαβαίνει αμέσως αν έχουμε κάτι. Μας καταλαβαίνει, μας διαβάζει σαν ανοικτό βιβλίο”.

Τέλος, απαντά αρνητικά στην ερώτηση αν θα έπαιρνε μια κυβερνητική θέση ως κόρη του Προέδρου εξηγώντας πως ”η κυβέρνηση δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση. Από δω που είμαι μπορώ να τον βοηθήσω εξίσου καλά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα