Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ποια είναι η Ολλανδή δημοσιογράφος που εκνεύρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ingeborg Beugel Eurokinissi

Tο προφίλ της Ιngeborg Beugel που έβαλε φωτιά στη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μαρκ Ρούτε. Τι είχε δηλώσει στο NEWS24/7 τον Ιούνιο.

Η Ιngeborg Beugel η Ολλανδή δημοσιογράφος που με την ερώτησή της για τα push backs εκνεύρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν είναι μία τυχαία παρουσία.

Ξέρει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στην Ελλάδα, εργάζεται ως ανταποκρίτρια για διάφορα μέσα στη χώρα μας και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο προσφυγικό ζήτημα όπως μπορεί να κανείς να δει στους λογαριασμούς της στα social media.

H Oλλανδή ρεπόρτερ μάλιστα έδωσε και συνέχεια στο επεισόδιο που είχζε με τον Ελληνα Πρωθυπουργό ποστάροντας συνεχώς στη συνέχεια.

Τόνισε, όπως και στη συνέντευξη Τύπου, ότι έχει επισκεφθεί το νέο προσφυγικό καμπ της Σάμου το οποίο αποκάλεσε τρομακτικό ενώ επίσης έγραψε ότι όταν έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου την παρακολούθησε κάποιος. Υποσχέθηκε δε ότι σ’ αυτό θα δώσει συνέχεια την Τετάρτη.

Στην Ελλάδα η ρεπόρτερ έχει αντιμετωπίσει την κατηγορία της διευκόλυνσης την παράνομης παραμονής αλλοδαπού καθώς φιλοξενούσε Αφγανό πρόσφυγα. Μάλιστα συνελήφθη αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Θυμηθείτε τι είχε πει στο NEWS2 24/7 για την υπόθεση.

Η Ιngeborg Beugel μιλάει ελληνικά και διατηρεί σπίτι στην Υδρα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα