Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζουν οι εικόνες βομβαρδισμού του Ιρπίν – Επιχειρούν να φύγουν οι άμαχοι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονίζουν οι εικόνες βομβαρδισμού του Ιρπίν – Επιχειρούν να φύγουν οι άμαχοι
Πολίτες περνούν κάτω από κατεστραμμένη γέφυρα στο Ιρπίν AP

Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στο Ιρπίν, κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα με σκληρές εικόνες να έρχονται στη δημοσιότητα. Τρεις άμαχοι νεκροί, προσπάθειες εγκατάλειψης της πόλης.

Δραματικές στιγμές ζουν οι άνθρωποι στην πόλη Ιρπίν όπου πραγματοποιούνται συνεχείς βομβαρδισμοί, με σοκαριστικές εικόνες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τις προσπάθειες των αμάχων να μεταφερθούν σε ασφαλέστερο σημείο.

Άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι για να γλιτώσουν από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς, ενώ σε άλλα πλάνα που μεταδίδονται, αποτυπώνουν τη στιγμή έκρηξης στο Ιρπίν, την ώρα που επιχειρούν οι άμαχοι να φύγουν.

Στο σημείο της έκρηξης βρίσκονταν στρατιώτες, δημοσιογράφοι και άμαχοι, ενώ ακούγονται να γαβγίζουν τρομαγμένα σκυλιά.

Άμαχοι μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο AP


Τραυματίες από τους βομβαρδισμούς AP

Στρατιώτες μεταφέρουν καρότσι μακριά από τους βομβαρδισμούς AP

Τρεις άμαχοι νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά

Τρεις άμαχοι πολίτες σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους δύο παιδιά, την ώρα που αποχωρούσαν από την περιοχή, με τους Ρώσους να επιτίθενται σε σημείο εκκένωσης στο Ιρπίν, όπως έγινε νωρίτερα γνωστό.

Την ίδια ώρα, τον γύρο των social media κάνει η συγκλονιστική φωτογραφία με τους Ουκρανούς πολίτες κάτω από κατεστραμμένη γέφυρα, εξαιτίας των ρωσικών βομβαρδισμών.

Πολίτες περνούν κάτω από κατεστραμμένη γέφυρα στο Ιρπίν AP

Η πόλη Ιρπίν βρίσκεται 20 χιλιόμετρα (12 μίλια) βορειοδυτικά του Κιέβου, κοντά στο στρατηγικό αεροδρόμιο Χοστομέλ και το μπροστινό μέρος του τεράστιου ρωσικού κομβόι που είναι συγκεντρωμένο κοντά στην πρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα