Πούτιν: Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε την τρομοκρατία

Russian President Vladimir Putin attends a Security Council meeting in Moscow, Russia, Monday, Dec. 25, 2017. (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
Russian President Vladimir Putin attends a Security Council meeting in Moscow, Russia, Monday, Dec. 25, 2017. (Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) AP

Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε ότι ακόμα και αν οι αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Συρία συνεχιστούν, το εύρος τους θα είναι μικρότερο

H Ρωσία θα συνεχίσει τη μάχη της εναντίον της τρομοκρατίας, ακόμα και στη συριακή επικράτεια εφόσον καταστεί αναγκαίο, δήλωσε την Δευτέρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Αναφέρατε τη Συρία… δεν χρειάζεται να συνεχιστεί η ευρεία χρήση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στη Συρία, όπως ήταν αναγκαία στο παρελθόν, αν και διατηρούμε δύο βάσεις εκεί, και εμείς, φυσικά, θα συνεχίσουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, περιλαμβανομένης της συριακής επικράτειας, εφόσον χρειαστεί θα εργαστούμε εκεί επιλεκτικά» επισήμανε ο Πούτιν σε μια συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των σωμάτων της ομοσπονδιακής συνέλευσης της Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε ότι ακόμα κι αν οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας συνεχίσουν τις αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Συρία, το εύρος αυτών των επιχειρήσεων θα είναι πολύ μικρότερο σε σύγκριση με το παρελθόν.

(Φωτό: Alexei Nikolsky, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πούτιν, Ρωσία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Άρχισαν να αποχωρούν τα ρωσικά στρατεύματα απ' τη Συρία

SHARE:

24Media Network