Πρίγκιπας Φίλιππος: Η αμήχανη επανένωση του Ουίλιαμ με τον Χάρι

Πρίγκιπας Φίλιππος: Η αμήχανη επανένωση του Ουίλιαμ με τον Χάρι
Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιπου AP

Γουίλιαμ και Χάρι επανενώθηκαν για την κηδεία του πρίγκηπα Φίλιππου. Δεν στάθηκαν δίπλα-δίπλα, καθώς ο Γουίλιαμ προχώρησε μπροστά από τον αδερφό του μεταφέροντας το φέρετρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο Χάρι έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση σήμερα, μετά από διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους, καθώς οι απομακρυσμένοι αδελφοί επανενώθηκαν στην κηδεία του παππού τους Φίλιππου.

Οι πρίγκιπες δεν στάθηκαν δίπλα-δίπλα πίσω από το φέρετρο του Δούκα του Εδιμβούργου, καθώς περπατούσαν από το κάστρο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου – αντίθετα ήταν και οι δύο πλευρές του ξαδέλφου τους, Peter Phillips. Θεωρείται απίθανο οι δύο αδελφοί να συναντήθηκαν πριν από την κηδεία και το άβολο κλίμα ήταν πρόδηλο, παρά το πένθος που επικρατούσε. Ωστόσο, μετά την λήξη της τελετής, τα δύο αδέρφια ήρθαν κοντά και όπως προβλήθηκε στην ζωντανή μετάδοση, φάνηκαν να συνομιλούν.

Οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι στην κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιπου AP


Ήταν μεταξύ των εννέα μελών της Βασιλικής Οικογένειας που περπατούσαν πίσω από το φέρετρο του παππού τους σήμερα, το οποίο σκέπαζε σημαία που δήλωνε την ελληνική του καταγωγή, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει να συμβεί.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Μνεία και στην Ελλάδα AP

Το φέρετρο του πρίγκιπα Φιλίπου φτάνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου AP

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρι και ο Γουίλιαμ συναντήθηκαν από τον Μάρτιο του 2020. Οι εργαζόμενοι για την βασιλικοί οικογένεια, προσπαθούν να διατηρήσουν τις εύθραυστες ισορροπίες και να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των αδελφών, όπως ανέφεραν πηγές χθες το βράδυ, καθώς οι εντάσεις παραμένουν, μετά την απόφαση αποχώρησης από το παλάτι του Χάρι και της Μέγκαν πέρυσι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα