Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: 30 μέρες πριν τη μεγάλη μάχη – LIVE η συζήτηση

Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: 30 μέρες πριν τη μεγάλη μάχη – LIVE η συζήτηση
Σημαίες σε εκδήλωση των Δημοκρατικών AP

Παρακολουθείστε την Online Conference των aboutpeople και cloud7, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτικών Ερευνών του Παντειου Πανεπιστημίου, για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, απευθείας από το News 24/7

Παρακολουθείστε ζωντανά από το News24/7 την Online Conference με θέμα τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που διοργανώνουν η  aboutpeople και η cloud7 σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτικών Ερευνών του Παντειου Πανεπιστημίου.

 

Ακαδημαικοί από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα, ερευνητές, επικοινωνιολόγοι και δημοσιογράφοι συμμετέχουν στα 3 πάνελ που ξεκινούν στις 16:00. Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, έχει δημοσιευθεί και η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του News24/7, σχετικά με τις αμερικανικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, τα αποτελέσματα της οποίας θα συζητηθούν στην ημερίδα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

16.00-16.20 Συνέντευξη του Darren Lilleker του Bournemouth University, στον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη (στα αγγλικά)

16.30-17.25 Tι συμβαίνει στις Η.Π.Α.; Κόμματα, Εκλογές, Κοινωνία

Ευτύχης Βαρδουλάκης (Stratego), Στάθης Γουργουρής (Columbia University), Κατερίνα-Εύα Ματσα (Pew Research Center), Στάθης Χαικάλης (Recipe).
Συντονίζει η Στέλλα Λαδή (Πάντειο Πανεπιστήμιο)

17.30-18.20 Η ελληνική κοινή γνώμη και οι αμερικάνικες εκλογές

Πέτρος Ιωαννίδης (aboutpeople), Παντελής Πετράκης (Νews24/7), Ηλίας Τσαουσάκης (cloud7).
Συντονίζει η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα