Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: 30 μέρες πριν τη μεγάλη μάχη – Μπείτε στη συζήτηση

Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: 30 μέρες πριν τη μεγάλη μάχη – Μπείτε στη συζήτηση

H Online Conference των aboutpeople και cloud7, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτικών Ερευνών του Παντειου Πανεπιστημίου, για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, απευθείας από το News 24/7 σήμερα το απόγευμα.

Σήμερα Δευτέρα, η aboutpeople και η cloud7 σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτικών Ερευνών του Παντειου Πανεπιστημίου διοργανώνουν Online Conference με θέμα τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Ακαδημαικοί από τις ΗΠΑ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ελλάδα, ερευνητές, επικοινωνιολόγοι και δημοσιογράφοι θα συμμετέχουν στα 3 πάνελ που θα ξεκινήσουν στις 4 το απόγευμα και θα μεταδοθούν απευθείας από το News 24/7.

Την ίδια μέρα το 20/20, θα έχει δημοσιεύσει μεγάλη έρευνα για τις αμερικανικές εκλογές, τα αποτελέσματα της οποίας θα συζητηθούν στην ημερίδα.

Πρόγραμμα

16.00-16.20 Συνέντευξη του Darren Lilleker του Bournemouth University, στον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη (στα αγγλικά)

16.30-17.25 Tι συμβαίνει στις Η.Π.Α.; Κόμματα, Εκλογές, Κοινωνία

Ευτύχης Βαρδουλάκης (Stratego), Στάθης Γουργουρής (Columbia University), Κατερίνα-Εύα Ματσα (Pew Research Center), Στάθης Χαικάλης (Recipe).
Συντονίζει η Στέλλα Λαδή (Πάντειο Πανεπιστήμιο)

17.30-18.20 Η ελληνική κοινή γνώμη και οι αμερικάνικες εκλογές

Πέτρος Ιωαννίδης (aboutpeople), Παντελής Πετράκης (Νews24/7), Ηλίας Τσαουσάκης (cloud7).
Συντονίζει η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα