Ξανανοίγει η Disney World

Ξανανοίγει η Disney World
Το πάρκο της Disneyland στο Παρίσι AP

Η Disney χρειάζεται έγκριση από την ειδική ομάδα της κομητείας και τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντεσάντις για την επαναλειτουργία του Disney World.

Η Walt Disney στοχεύει να αρχίσει να επαναλειτουργεί στις 11 Ιουλίου τα θεματικά πάρκα Walt Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, δήλωσε σήμερα ένα στέλεχος της εταιρίας.

Ο Τζιμ Μακφί, αντιπρόεδρος των δραστηριοτήτων για το Walt Disney World Resort, συζήτησε τα σχέδια για έναρξη μιας σταδιακής επαναλειτουργίας του Magic Kingdom και του Animal Kingdom, σε μια διαδικτυακή συνάντηση με την ομάδα οικονομικής ανάκαμψης της κομητείας Όραντζ.

Η Disney χρειάζεται έγκριση από την ειδική ομάδα της κομητείας και τον κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον Ντεσάντις για την επαναλειτουργία του Disney World. Η εταιρία ξεκίνησε να κλείνει σταδιακά θεματικά πάρκα σε όλο τον κόσμο από τον Ιανουάριο για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού. Η υποδοχή ξανά επισκεπτών στα πάρκα είναι κρίσιμη για την ανάκαμψη της Disney από τα μέτρα καραντίνας που επιβλήθηκαν σε όλο τον κόσμο λόγω πανδημίας.

Η εταιρία υπολογίζει ότι έχασε 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο τμήμα θεματικών πάρκων από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο. Η Disney άρχισε να ανοίγει και πάλι θεματικά της πάρκα, προηγούμενα μέσα στον μήνα, επιτρέποντας έναν περιορισμένο αριθμό επισκεπτών στο πάρκο της στη Σανγκάη (Shanghai Disneyland) με την εφαρμογή μέτρων τήρησης της κοινωνικής απόστασης, αλλά και άλλων μέτρων προστασίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα