Πτήση τρόμου: Μαχητικά των ΗΠΑ πέταξαν κοντά σε ιρανικό αεροσκάφος – Πολλοί τραυματίες

Πτήση τρόμου: Μαχητικά των ΗΠΑ πέταξαν κοντά σε ιρανικό  αεροσκάφος – Πολλοί τραυματίες
Αεροσκάφος στο Ιράν AP

Αμερικανικό μαχητικό πέταξε κοντά σε ιρανικό επιβατικό αεροπλάνο πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο. Προσγειώθηκε στην Βηρυτό το ιρανικό αεροπλάνο. Αρκετοί τραυματίες επιβάτες.

Ένα αμερικανικό μαχητικό πέταξε κοντά σε ένα ιρανικό επιβατικό αεροπλάνο πάνω από τον συριακό εναέριο χώρο, αναγκάζοντας τον πιλότο του ιρανικού αεροσκάφους να αλλάξει απότομα υψόμετρο για να αποφύγει τη σύγκρουση, προκαλώντας έτσι τον τραυματισμό αρκετών επιβατών, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων IRIB.

Το ιρανικό αεροσκάφος, που ανήκει στην Mahan Air, πραγματοποιούσε την πτήση από την Τεχεράνη προς την Βηρυτό.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Βηρυτού, σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου της λιβανέζικης πρωτεύουσας.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το IRIB εμφανίζει ένα μαχητικό αεροσκάφος από το παράθυρο του αεροπλάνου και σχόλια από έναν επιβάτη που έχει αίμα στο πρόσωπό του. Ένας άλλος επιβάτης περιέγραψε στο πρακτορείο πώς το κεφάλι του χτύπησε στην οροφή του αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της απότομης αλλαγής υψομέτρου και το βίντεο δείχνει επίσης έναν ηλικιωμένο επιβάτη πεσμένο στο πάτωμα.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRIB αρχικά έκανε λόγο για ένα μόνο ισραηλινό μαχητικό που πλησίασε το αεροπλάνο, αλλά αργότερα μετέδωσε ότι ο πιλότος τόνισε ότι υπήρχαν δύο μαχητικά που ταυτοποιήθηκαν ως αμερικανικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα