Πτώμα βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της Apple στην Καλιφόρνια

default image

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος στα κεντρικά γραφεία της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια

Το άψυχο σώμα ενός εργαζομένου της Apple εντοπίστηκε, χθες, στα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού στο Cupertino της Καλιφόρνια.

Οι πρώτες πληροφορίες από τα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης έκαναν λόγο για έναν άνδρα εργαζόμενο στις εγκαταστάσεις, δίπλα στον οποίο εντοπίστηκε ένα όπλο.

Το άψυχο σώμα του εργαζομένου βρέθηκε από άλλους εργαζομένους στην αίθουσα συσκέψεων. Οι Αρχές, που επιβεβαίωσαν την είδηση, ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου προσώπου στο τραγικό περιστατικό και εικάζουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο οι πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν είναι ελάχιστες.


Οι πυροσβέστες, που έφτασαν πριν από την αστυνομία στο σημείο, δεν κατάφεραν να μπουν στο κτίριο εξαιτίας της πολιτικής εισόδου και εξόδου στην εταιρία, οπότε δεν διαπίστωσαν οι ίδιοι τον θάνατο του άνδρα και προχώρησαν στην ειδοποίηση της αστυνομίας.

Από την πλευρά της η εταιρία ανέφερε με σχετική ανακοίνωσή της πως “Έχουμε πληγωθεί από την τραγική απώλεια ενός νέου και ταλαντούχου συνεργάτη. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένειά του, τους φίλους και τους στενούς συνεργάτες του, εδώ στην Apple. Προσπαθούμε να τους στηρίξουμε σ’αυτή τη δύσκολη στιγμή.”

Πάντως, οι συνθήκες υπό της οποίες πραγματοποιήθηκε το τραγικό περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

(Πηγή: Τheverge)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα