Μυστηριώδεις “πύρινες μπάλες” έπεσαν στη Γη – Και δεν είναι μετεωρίτες

Μυστηριώδεις “πύρινες μπάλες” έπεσαν στη Γη – Και δεν είναι μετεωρίτες
National Geology and Mining Service of Chile

Άγνωστα αντικείμενα που ίπτανται έπεσαν σε διάφορα μέρη σε νησί της Χιλής, με την αρμόδια υπηρεσία της χώρας να αυξάνει το μυστήριο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μετεωρίτες. Η έρευνα για το τι μπορεί να είναι, συνεχίζεται.

Οι θεωρίες περί UFO έχουν ενισχυθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες, μετά την πτώση στη Γη μυστηριωδών “πύρινων μπαλών”, οι οποίες ωστόσο, σύμφωνα με επιστήμονες, δεν ήταν μετεωρίτες.

Το περίεργο αυτό περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο νησί Τσιλοέ της Χιλής. Κάτοικοι της πόλης Νταλκάουε κατέκλυσαν τα social media με φωτογραφίες αγνώστων αντικειμένων που ίπτανται και τα οποία κατέληξαν σε διάφορες τοποθεσίες.

Επιστήμονες της Εθνικής Υπηρεσίας Γεωλογίας και Εξόρυξης της Χιλής μετέβησαν στην περιοχή, συνέλεξαν στοιχεία και τα μελέτησαν, ξεκαθαρίζοντας στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, ότι “δεν βρέθηκαν υπολείμματα, απομεινάρια ή ενδείξεις για μετεωρίτη”. Να σημειωθεί ότι τα “φωτεινά και πυρακτωμένα” αντικείμενα άφησαν πίσω τους καμμένα φυτά σε αρκετά μέρη.

Οι ντόπιοι που ερωτήθηκαν από την επιστημονική ομάδα δήλωσαν ότι δεν άκουσαν κάποιον θόρυβο που να σχετίζεται με το θέμα ενώ κανείς δεν είδε τα αντικείμενα να πέφτουν στο έδαφος.

Οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν να αναλύουν τα δείγματα και θα βγάλουν μια πιο ολοκληρωμένη έκθεση τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε, η φαντασία ορισμένων μπορεί να οργιάζει…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα