QatarGate – Δικηγόρος Καϊλή: “Είναι μάνα, πρέπει να είναι σπίτι στο παιδί της” – Ολοκληρώθηκε η ακρόαση

QatarGate – Δικηγόρος Καϊλή: “Είναι μάνα, πρέπει να είναι σπίτι στο παιδί της” – Ολοκληρώθηκε η ακρόαση
Sven Mary OLIVIER HOSLET/EPA-EFE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, μίλησε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί. Αναμένεται η απόφαση για το αν θα παραμείνει προφυλακισμένη.

Λίγο πριν τις 17:00 ολοκληρώθηκε η ακρόαση της υπόθεσης της Εύας Καϊλή από το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών, για ενδεχόμενη συμμετοχή της στο σκάνδαλο QatarGate.  Η ακρόαση είχε ξεκινήσει στις 14:30.

Η γραμμή που ακολουθεί ο νέος συνήγορος της κ. Καϊλή, Σβεν Μαρί είναι ότι είναι μητέρα και η θέση της είναι στο σπίτι με το παιδί της.

“Είναι μητέρα ενός παιδιού που αυτή τη στιγμή το έχει ο παππούς της. Η θέση της Εύας Καϊλή είναι στο σπίτι”, δήλωσε ο Μαρί, σύμφωνα με τον οποίο το αίτημα της πλευράς Καϊλή θα είναι η αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους.

“Θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σβεν Μαρί.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version