ΣΚΑΝΔΑΛΟ QATARGATE

Οι τελευταίες εξελίξεις για το σκάνδαλο διαφθοράς, με εμπλοκή του Κατάρ, που συγκλονίζει τις Βρυξέλλες και το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και οδήγησε στην σύλληψη της αντιπροέδρου, Εύας Καϊλή

Αντόνιο Παντσέρι

Qatargate: Στις 9 Φεβρουαρίου η απόφαση για την έκδοση της λογίστριας του Παντσέρι

Το Εφετείο του Μιλάνου θα αποφασίσει στις 9 Φεβρουαρίου για την έκδοση της φοροτεχνικού του Αντόνιο Παντσέρι στο Βέλγιο, η οποία βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό. Φέρεται να πήρε μέρος στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

QatarGate - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: "Ναι" στην άρση ασυλίας των Ταραμπέλα – Κοτσολίνο από την Επιτροπή Νομικών Θεμάτων

Η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τάχθηκε ομόφωνα υπέρ της άρσης ασυλίας των δύο ευρωβουλευτών, Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίνο.

Εύα Καϊλή

Δημητρακόπουλος: "Πουθενά δεν λέει ότι η Εύα Καϊλή έδωσε τη βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της"

Τα δημοσιεύματα που διέρρευσαν το περιεχόμενο του εντάλματος σύλληψης της Εύας Καϊλή, σχολιάζει η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου μέσω του δικηγόρου της. Τι ισχυρίστηκε για τη μεταφορά της βαλίτσας με τα χρήματα.

Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή: Τι ανέφεραν οι βελγικές αρχές στο ένταλμα σύλληψής της - Η μυστήρια "Ολλανδέζα"

Η Εύα Καϊλή φέρεται να είχε παραδεχτεί πως έδωσε εντολή στον πατέρα της να κρύψει τα χρήματα. Τι αποκαλύπτεται για τη σύνδεση με τον Παντσέρι. Ποια είναι η "Ολλανδέζα" για την οποία γίνεται αναφορά στο έγγραφο.

Αντόνιο Παντσέρι

Qatargate: Έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από μέλη της οικογένειας Παντσέρι και τη φοροτεχνικό τους

Έρευνα που θα επικεντρωθεί στη δραστηριότητα της φοροτεχνικού της οικογένειας Παντσέρι, Μόνικα Μπελίνι, αναμένεται να ξεκινήσει στο Μιλάνο. Την εμπλέκει στο σκάνδαλο κι ο Τζόρτζι.

Αντόνιο Παντσέρι

QatarGate: Ο Παντσέρι καταθέτει και δηλώνει "έτοιμος να πει όλη την αλήθεια"

Την πρώτη του κατάθεση μετά τη συμφωνία με τις βελγικές αρχές, θα δώσει σήμερα ο Αντόνιο Παντσέρι. Δηλώνει "έτοιμος να πει όλη την αλήθεια" και αναμένεται να "δώσει" κι άλλα ονόματα.

Αντόνιο Παντσέρι

QatarGate: Νέα πρόσωπα αναμένεται να "δώσει" ο Αντόνιο Παντσέρι - "Δεν φοβάται" η Καϊλή

Περισσότερα ονόματα που φέρεται να εμπλέκονται με το σκάνδαλο QatarGate, αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του ο Αντόνιο Παντσέρι. Την ασφάλειά της διαμήνυσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή.

Αντόνιο Παντσέρι

Δικηγόρος Παντσέρι: "Λυπάται που με τη συμπεριφορά του ζημίωσε την αριστερά" - Τι είπε για την Εύα Καϊλή

Τα "κακώς κείμενα" που αφορούν τον Αντόνιο Παντσέρι επιχείρησε να ανατρέψει ο δικηγόρος του μιλώντας στην ιταλική Corriere della Sera. Όσα είπε για τις σχέσεις με το Κατάρ, τη συμφωνία με τις βελγικές αρχές και την Καϊλή.

Εύα Καϊλή

La Libre για Qatargate: "Γιατί η Εύα Καϊλή έχει δει μόνο δύο φορές το παιδί της από τη σύλληψή της"

Με εκτενές δημοσίευμα η βελγική εφημερίδα "La Libre" εξηγεί γιατί η Εύα Καϊλή, η οποία συνεχίζει να κρατείται στις βελγικές φυλακές, έχει δεχθεί μόνο δύο επισκέψεις από το παιδί της. Τι ισχύει

2M3XRG2 Michel Claise - Juge d'instruction specialise | 
Investigation judge specialised in financial crime

Μισέλ Κλεζ: Ο ανακριτής που αποκάλυψε το Qatargate τα έχει βάλει με τράπεζες, ευγενείς και καρτέλ ναρκωτικών

Για 21 χρόνια ο ανακριτής που αποκάλυψε τη διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Michel Claise τα βάζει με τους ισχυρότερους και πιο επικίνδυνους, χωρίς φόβο, γιατί το διασκεδάζει.

Η Εύα Καϊλή

Εύα Καϊλή: Στη φυλακή για ακόμη ένα μήνα - Ο ρόλος του Παντσέρι στην απόφαση

Απορρίφθηκε το αίτημα της Εύας Καϊλή για αποφυλάκιση με "βραχιολάκι". Τα "μεσαιωνικά βασανιστήρια" που καταγγέλλουν οι δικηγόροι της και ο Παντσέρι, που υποστηρίζει ότι δεν είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του σκανδάλου QatarGate.

Πιερ Αντόνιο Παντσέρι

Σκάνδαλο QatarGate: Σε κατ' οίκον περιορισμό η λογίστρια του Παντσέρι που συνελήφθη για "ξέπλυμα"

Σε κατ' οίκον περιορισμό τέθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη η Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι. Τις επόμενες ημέρες η απόφαση για την έκδοσή της στο Βέλγιο, όπως έχουν ζητήσει οι εισαγγελείς των Βρυξελλών.

Αντόνιο Παντσέρι

Σκάνδαλο QatarGate: Συνελήφθη η λογίστρια του Παντσέρι - "Ξέπλένε" ποσά που έφταναν από Κατάρ και Μαρόκο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση QatarGate καθώς την ώρα που ο πρώην ευρωβουλευτής και "εγκέφαλος" του σκανδάλου ξεκίνησε να "καίει" πρόσωπα, συνελήφθη η λογίστριά του, Μόνικα Ροσάνα Μπελίνι.

Καϊλή - Σπυράκη

Καϊλή - Σπυράκη: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την άρση ασυλίας - Άλλαξε ο κανονισμός του Ευρωκοινοβουλίου

Το Κοινοβούλιο πρέπει να δράσει αποφασιστικά, λένε οι ευρωβουλευτές, ένα μήνα μετά τις συλλήψεις και τις καταγγελίες για διαφθορά. Ποια είναι τα επόμενα βήματα.

Πιερ Αντόνιο Παντσέρι

Άρχισε να μιλάει ο Παντσέρι - Οι αποκαλύψεις για χαρτοσακούλες με λεφτά που "καίνε" τον Ταραμπέλα

Λαλίστατος ο Αντόνιο Παντσέρι μετά το μνημόνιο που υπέγραψε με τις βελγικές αρχές καθώς σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης έχει ήδη ξεκινήσει να ενημερώνει ανακριτές και Δικαιοσύνη για την υπόθεση Qatargate.

Ευρωκοινοβούλιο

Qatargate: Τι σημαίνει το "deal" Παντσέρι με τους Βέλγους - Οι επιπτώσεις για την Εύα Καϊλή

Σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να ακολουθήσουν στην υπόθεση Qatargate μετά το μνημόνιο μεταξύ του Αντόνιο Παντσέρι και των βελγικών αρχών. Ποια πρόσωπα αναμένεται να "δώσει".

Σκάνδαλο Qatargate

Qatargate: Μνημόνιο με τις βελγικές αρχές υπέγραψε ο Αντόνιο Παντσέρι

Σύμφωνα με ανακοίνωση της βελγικής εισαγγελίας, ο Αντόνιο Παντσέρι εμφανίστηκε μετανιωμένος και αναμένεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την εμπλοκή τρίτων και, ίσως και του ιδίου, για την υπόθεση Qatargate

Ευρωκοινοβούλιο

Ευρωκοινοβούλιο: Αντίστροφη μέτρηση για την άρση ασυλίας των Καϊλή και Σπυράκη

Εντός της επόμενης ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η έναρξη της διαδικασίας για την άρση της ασυλίας της Εύας Καϊλή και της Μαρίας Σπυράκη.

Μαρκ Ταραμπέλα

QatarGate: Και ο Ταραμπέλα παραδέχεται "μη δηλωμένο" πληρωμένο ταξίδι στο Κατάρ

Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Μαρκ Ταραμπέλα ταξίδεψε στο Κατάρ με τα έξοδα πληρωμένα χωρίς να το δηλώσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως και η Μαρί Αρενά. Τι λέει ο δικηγόρος του.

QatarGate: Για εμβάσματα από δύο ΜΚΟ σε τραπεζικό λογαριασμό της κόρης του Παντσέρι γράφει η La Repubblica

QatarGate: Για εμβάσματα από δύο ΜΚΟ σε τραπεζικό λογαριασμό της κόρης του Παντσέρι γράφει η La Repubblica

Εμβάσματα "μερικών χιλιάδων ευρώ" φέρεται να εντόπισε το δικαστήριο του Μιλάνου από δύο ΜΚΟ στη Σίλβια Παντσέρι, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα.

Ρομπέρτα Μέτσολα

QatarGate - Μέτσολα: "Τότε κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε" - Πώς σχολίασε το σκάνδαλο η πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου

Συνέντευξη στη "La Repubblica" παραχώρησε η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα. "Χρειάζονται γρήγορες και εφαρμόσιμες κυρώσεις για τα σκάνδαλα διαφθοράς".

QatarGate: Το "ξεχασμένο" ταξίδι της Μαρί Αρενά στο Κατάρ που έφερε την παραίτησή της

QatarGate: Το "ξεχασμένο" ταξίδι της Μαρί Αρενά στο Κατάρ που έφερε την παραίτησή της

Την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου της υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υπέβαλε η Μαρί Αρενά, στον απόηχο του σκανδάλου QatarGate. Το ταξίδι "αστραπή" στο Κατάρ και τα έξοδα που δεν δηλώθηκαν ποτέ.

Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Σκάνδαλο QatarGate: Στις 26 Ιανουαρίου η απόφαση για την αποφυλάκιση ή όχι του Φραντσέσκο Τζόρτζι

Για τις 26 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου για τη συνέχιση της προφυλάκισης για έναν μήνα ή της αποφυλάκισής του Φραντζέσκο Τζόρτζι.

Η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα

Politico: Το σχέδιο της Ευρωβουλής για την αποφυγή ενός νέου Qatargate

Εξελίξεις στην υπόθεση του Qatargate με το Ευρωκοινοβούλιο να κάνει προσπάθειες να "οχυρωθεί" από παρόμοια σκάνδαλα στο μέλλον. Συμπληρωματική κατάθεση από την Εύα Καϊλή. Παραίτηση από υποεπιτροπή της Βελγίδας Αρενά, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.