Ρόδος: Αθωώθηκε o κατηγορούμενος για κλοπή αστακών!

Ρόδος: Αθωώθηκε o κατηγορούμενος για κλοπή αστακών!
Αστακός Pixabay

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 45χρονος δράστης διέρρηξε την είσοδο του εστιατορίου και αφαίρεσε από τον καταψύκτη γαρίδες, αστακούς και ψάρια συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Αστακούς, γαρίδες και ψάρια συνολικής αξίας 500 ευρώ κατηγορούνταν ότι αφαίρεσε από ψυγείο εστιατορίου στη Νότια Ρόδο, 45χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, που δικάστηκε χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή απάλλαξε τον 45χρονο από την κατηγορία της κλοπής, κρίνοντάς τον αθώο, όπως γράφει το rodiaki.gr

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό μετά από έφεση που άσκησε ο 45χρονος κατά της απόφασης του Μονομελές Πλημμελειοδικείου Ρόδου, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 4 μηνών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 45χρονος στις 31 Δεκεμβρίου 2013 μετέβη σε εστιατόριο στη Νότια Ρόδο και αφού διέρρηξε την είσοδο, μπήκε μέσα και αφαίρεσε από τον καταψύκτη γαρίδες, αστακούς και ψάρια συνολικής αξίας 500 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα