Ρόμπιν Ουίλιαμς: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ – Οι τελευταίες ημέρες, η άνοια και η κατάθλιψη

Ρόμπιν Ουίλιαμς: Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ – Οι τελευταίες ημέρες, η άνοια και η κατάθλιψη
Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς AP Photo/Dan Steinberg

Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις ανθρώπων του κύκλου του, που εξηγούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και ερμηνεύουν τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοχειρία.

Ένα νέο και αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ που θα περιγράφει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία 63 ετών το 2014 αναμένεται να προβληθεί τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Σε αυτό φιλοξενούνται συνεντεύξεις, φίλων, συναδέλφων καθώς και της πρώην συζύγου του Σούζαν Σνάιντερ, που αφηγούνται τις στιγμές που πέρασαν δίπλα του και εξηγούν τα χρόνια ψυχικά -και όχι μόνο- προβλήματα που αντιμετώπιζε μέχρι τη στιγμή που προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Robin Wish” προσπαθεί να ρίξει φως στη σκοτεινή και αθέατη πλευρά του σπουδαίου ηθοποιού, φέρνοντας νέες λεπτομέρειες στην επιφάνεια, όχι μόνο για την κατάθλιψη αλλά και για την άνοια που τον ταλαιπωρούσε. Καθηγητής νευρολογίας εξηγεί τι είναι το “Lewy Body Dementia”, το οποίο προκαλεί άγχος, αμφιβολία και αυταπάτες, ενώ άνθρωποι του κύκλου του περιγράφουν τις αλλαγές που είχε παρουσιάσει στη συμπεριφορά του στην τελευταία φάση της ζωής του.

“Υπήρχε κάτι διαβρωμένο με εκείνον”, λέει ο Ντέιβιντ Κέλι, δημιουργός της τελευταίας τηλεοπτικής σειράς του Ουίλιαμς “The Crazy Ones”, ενώ η Σούζαν Σνάιντερ από την πλευρά της βασίζει τα αίτια της αυτοχειρίας στο πρόβλημα της άνοιας: “Ο άντρας μου πάλευε με μία θανατηφόρα ασθένεια. Κάθε τμήμα του εγκεφάλου του δεχόταν επίθεση. Έβλεπε τον εαυτό του να αποσυντίθεται”, πράγμα που είχε ισχυριστεί και έναν χρόνο μετά τον θάνατό του, εξηγώντας πως ναι μεν ο σύζυγός της υπέφερε από κατάθλιψη, ωστόσο ο θάνατός του ήταν απόρροια της άνοιας.

Η σειρά αναμένεται με ενδιαφέρον τον Σεπτέμβρη όπου θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και σε on demand πλατφόρμες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα