Ρωσία: 7 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου γεμάτο παιδιά

Στιγμιότυπο από το σημείο που ανατράπηκε το λεωφορείο γεμάτο παιδιά
Στιγμιότυπο από το σημείο που ανατράπηκε το λεωφορείο γεμάτο παιδιά RUSSIAN EMERGENCIES MINISTRY

Το όχημα μετέφερε παιδιά σε τοπικό αγώνα χορού και ανατράπηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του, βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε σε χαντάκι.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, η πλειονότητα παιδιά, και περισσότερα από 20 τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε την Κυριακή με ένα γεμάτο από κόσμο λεωφορείο σε περιοχή νοτιοδυτικά της Μόσχας.

"Υπήρχαν 48 άνθρωποι στο λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένων 33 παιδιών" ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Έκτακτων Αναγκών της Ρωσίας. Το όχημα ανατράπηκε ενώ κινούνταν προς την πόλη Καλούγκα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, από τους επτά νεκρούς οι τέσσερις είναι παιδιά. Βίντεο από το σημείο δείχνουν το αναποδογυρισμένο λεωφορείο σε ένα χιονισμένο χαντάκι, με τις πόρτες ανοικτές και το μπροστινό παρμπρίζ σπασμένο.

ADVERTISING

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός, που είναι υπό κράτηση, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο εξετράπη της πορείας του.

Το λεωφορείο μετέφερε παιδιά σε έναν τοπικό αγώνα χορού και δεν απαιτούσε αστυνομική συνοδεία, ανέφερε η αστυνομία, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είχε ενημερωθεί η τροχαία όπως θα έπρεπε βάσει των κανονισμών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ρωσία
SHARE:

24Media Network