Ρωσία: Κυβερνήτης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – Βίντεο από το νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 1'
Ρωσία: Κυβερνήτης δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι – Βίντεο από το νοσοκομείο
Telegram

Επίθεση με μαχαίρι από κάτοικο της πόλης Απάτιτι δέχθηκε κυβερνήτης στη Ρωσία. Δικαιολόγησε την πράξη του σε “αντιπάθεια”.

Ο κυβερνήτης της ρωσικής περιφέρειας Μουρμάνσκ στην Αρκτική νοσηλεύεται αφού δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στον δρόμο, όπως ανακοίνωσε η Ρωσική Επιτροπή Έρευνας.

Ο 45χρονος Αντρέι Τσίμπις δέχθηκε την επίθεση το βράδυ της Πέμπτης “έπειτα από συνάντησή του με κατοίκους της πόλης Απάτιτι” στην περιφέρεια του Μουρμάνσκ, διευκρινίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.

“Κάτοικος της περιοχής επιτέθηκε στον κυβερνήτη με μαχαίρι, καταφέρνοντάς του τραύμα”, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται ότι ο επιτιθέμενος συνελήφθη.

Κατά την ανάκρισή του δήλωσε ότι έδρασε “λόγω της αντιπάθειάς του για τον κυβερνήτη, μολονότι δεν τον γνωρίζει προσωπικά”, σύμφωνα με την Επιτροπή Έρευνας.

“Ξύπνησα μετά την επέμβαση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μας. Και βεβαίως σε όλους εσάς που ανησυχήσατε και για την υποστήριξή σας”, δηλώνει ο Τσίμπις από το νοσοκομείο, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram.

“Τώρα θα αναρρώσω και μετά πάλι δουλειά!”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα