Ρωσία: Η στιγμή που ο ιστορικός πετάει το πτώμα της ερωμένης στο ποτάμι

Ρωσία: Η στιγμή που ο ιστορικός πετάει το πτώμα της ερωμένης στο ποτάμι

Ο Όλεγκ Σοκόλοφ βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και όταν προβλήθηκε το βίντεο που τον έδειχνε να πετά τα ανθρώπινα μέλη της άτυχης φοιτήτριας στο ποτάμι, ξέσπασε σε λυγμούς. Ήταν τόσο μεθυσμένος, που έπεσε και ο ίδιος στα νερά του ποταμού.

Ένα φρικιαστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο γνωστός ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ πετάει τη σορό της άτυχης 24χρονης Αναστάσια Γιέτσενκο στα νερά του ποταμού Μόικα, είδε το φως της δημοσιότητας και προβλήθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία της δίκης του 63χρονου.

Τη Δευτέρα ο Ρώσος ιστορικός βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και όταν το βίντεο προβλήθηκε στη δικαστική αίθουσα, Σοκόλοφ ξέσπασε σε λυγμούς. 

Το βίντεο δείχνει τον ιστορικό να πλησιάζει στην άκρη του δρόμου, στο σημείο που είναι τα κάγκελα πάνω από το ποτάμι, και να πετάει με μεγάλη ψυχραιμία τις σακούλες, μέσα στις οποίες βρίσκονταν τα μέλη της φοιτήτριας και ερωμένης του, που προηγουμένως είχε σκοτώσει και τεμαχίσει.

Ο Σοκόλοφ ήταν, μάλιστα, τόσο μεθυσμένος, που έπεσε και ο ίδιος μέσα στο ποτάμι. Ο διάσημος ρώσος ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ συνελήφθη το Σάββατο από τη ρωσική αστυνομία, η οποία τον έβγαλε από το νερό, ενώ είχε στην πλάτη του ένα σακίδιο το οποίο περιείχε δύο γυναικεία χέρια.

Ο ίδιος ομολόγησε την Κυριακή ότι σκότωσε και διαμέλισε πρώην φοιτήτριά του, η οποία είχε επίσης πάθος για την εποχή του Ναπολέοντα και συνεργάστηκε μαζί του στη συγγραφή βιβλίων, μετά από το Πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Σοκόλοφ το αποκεφαλισμένο πτώμα της Αναστασία Ετστσένκο, 24 ετών,

Ο Όλεγκ Σοκόλοφ φέρεται ότι δήλωσε στους ερευνητές πως σκότωσε στη διάρκεια καβγά την πρώην φοιτήτριά του Αναστάσια Γιετσένκο, με την οποία διατηρούσε σχέση και η οποία ζούσε στο σπίτι του. Μετά έκοψε το κεφάλι της, τα χέρια και τα πόδια της στην προσπάθειά του να απαλλαγεί από το πτώμα, διαβεβαιώνουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχε πέσει στον ποταμό όπου σκόπευε να πετάξει τα ανθρώπινα μέλη. Πρόθεσή του ήταν να απαλλαγεί εντελώς από το πτώμα και μετά να αυτοκτονήσει δημόσια, ντυμένος ως Ναπολέων, προσθέτουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα