Ρωσία: Νεκρή 20χρονη πρωταθλήτρια του πατινάζ

Ρωσία: Νεκρή 20χρονη πρωταθλήτρια του πατινάζ
Ekaterina Alexandrovskaya και Harley Windsor AP

Η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια πατινάζ Ekaterina Alexandrovskaya έπεσε το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Μόσχα.

Τραγικό τέλος για την παγκόσμια πρωταθλήτρια πατινάζ Ekaterina Alexandrovskaya. Η πρωταθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, η οποία αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αυστραλίας έπεσε από τον 6ο όροφο του διαμερίσματός της στην Μόσχα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο αυτό της αυτοκτονίας.

Η Ekaterina Alexandrovskaya γεννήθηκε στη Ρωσία, αλλά το 2016 απέκτησε την Αυστραλιανή υπηκοότητα και διαγωνίστηκε με την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Pyeongchang 2018 με τον συναθλητή της στο πατινάζ τον Harley Windsor.

Σύμφωνα με ABC, το ζευγάρι κέρδισε το 2017 τον παγκόσμιο τίτλο ανηλίκων, ενώ αναδείχτηκαν δύο φορές πρωταθλητές της Αυστραλίας σε ζευγάρια πατινάζ. Η Alexandrovskaya αποσύρθηκε από το άθλημα τον Φεβρουάριο αφού υπέστη αρκετούς τραυματισμούς.

“Η Katia ήταν ένα σημαντικό μέλος της ομάδας μας. Όλοι είμαστε βαθιά λυπημένοι που ακούμε τα νέα σήμερα. Ο θάνατος της Katia είναι ένα άλλο πλήγμα για την κοινότητα των χειμερινών σπορ που εξακολουθεί να ξεχειλίζει από την απώλεια του Chumpy Pullin. “Αλλά είμαστε μια μικρή κοινότητα που θα συνεχίσει να προσφέρει υποστήριξη ο ένας στον άλλο σε αυτή την απίστευτα λυπηρή στιγμή”.

“Ήταν ήσυχη και ταπεινή με τον τρόπο της, αλλά απίστευτα αποφασισμένη να είναι η καλύτερη”, δηλώνουν πρώην συνεργάτες της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα