RT: Τρολάρει τη Δύση για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Βίντεο

RT: Τρολάρει τη Δύση για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας – Βίντεο
Caption/Twitter

Με ένα καυστικό βίντεο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο αποφάσισε να "τρολάρει" τόσο τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν κατά της Ρωσίας, μετά την έναρξη του πολέμου, όσο και τον τρόπο με τον οποίο αυτές αποφασίστηκαν.

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RT δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο “τρολάρει” τις κυρώσεις, που επέβαλλαν οι χώρες της Δύσης στη Ρωσία, μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία.

Το βίντεο ξεκινά με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, να βρίσκεται προβληματισμένος στον Λευκό Οίκο αναζητώντας, “φρέσκιες και αποτελεσματικές” ιδέες για τις κυρώσεις που πρόκειται να επιβάλλει στη Μόσχα. Στη Μεγάλη Βρετανία, ο Ρίσι Σούνακ βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση. Καθώς φαίνεται να μην έχει καμία έμπνευση για τις επικείμενες κυρώσεις, καταλήγει να γυρνά τον τροχό της τύχης.

Στις Βρυξέλλες, η Ούρσουλα φορ ντερ Λάιεν, απογοητευμένη μπροστά σε έναν πίνακα, σβήνει τις ιδεές που είχε καταγράψει. Μεταξύ αυτών, διαβάζουμε, “Απαγόρευση της ρώσικης σαλάτας”, “Απαγόρευση της μπαμπούσκας”. Παράλληλα, ο Ολαφ Σολτς φαίνεται να έχει καταφύγει στο ChatGPT για βοήθεια.

Το βίντεο κλείνει με την Ούρσουλα φορ ντερ Λάιεν να ρίχνει βελάκια σε έναν παγκόσμιο χάρτη για να αποφασίσει σε ποιες χώρες θα απαγορευτεί η μετάδοση του RT. Το βελάκι “καρφώνει” την Ανταρκτική και οι πιγκουίνοι κοιτούν απορημένοι την τηλεόραση να σβήνει ξαφνικά.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα