Rust: Συνεχίζονται τα γυρίσματα με νέο διευθυντή φωτογραφίας – Παραμένει στο “τιμόνι” ο Άλεκ Μπάλντουιν

Rust: Συνεχίζονται τα γυρίσματα με νέο διευθυντή φωτογραφίας – Παραμένει στο “τιμόνι” ο Άλεκ Μπάλντουιν
Το κινηματογραφικό σετ της ταινίας Rust στη Σάντα Φε, το ράντσο Bonanza Creek AP Photo/Jae C. Hong

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, τα γυρίσματα της ταινίας "Rust" αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου, με νέο διευθυντή φωτογραφίας. Παραμένει πρωταγωνιστής ο Άλεκ Μπάλντουιν.

Η πρόσληψη νέου διευθυντή φωτογραφίας για την ταινία “Rust” ήταν το τελευταίο βήμα για την παραγωγή, προκειμένου να ξεκινήσει εκ νέου τα γυρίσματα, μετά τον τραγικό θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.

Όπως μετέδωσε το Hollywood Reporter, η παραγωγή σχεδιάζει να συνεχίσει τα γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες, παρά τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια, που βαραίνουν τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Πέραν της ταινίας, η παραγωγή θα δημιουργήσει κι ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της Χαλίνα Χάτσινς, το οποίο “θα δείξει τη λαμπρότητα και το βάθος του ταλέντου της Χάλινα, μεταφέροντας παράλληλα τι σήμαινε η απώλειά της στους φίλους, τους συναδέλφους της και ολόκληρη την κινηματογραφική βιομηχανία”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο “τιμόνι” του καστ θα παραμείνει ο Άλεκ Μπάλντουιν και, μετά το τραγικό συμβάν, στη συνέχεια των γυρισμάτων, δεν θα χρησιμοποιηθούν πυροβόλα όπλα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα