Σάλος στη Βρετανία: Χάρι και Μέγκαν βαφτίζουν το γιο τους σε "μυστική" τελετή

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν με το Βασιλικό Μωρό
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν με το Βασιλικό Μωρό AP

Την ενόχληση των Βρετανών έχει προκαλέσει η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ να πραγματοποιήσουν τη βάφτιση του μικρού Άρτσι σε μία "μικρή ιδιωτική τελετή", ενώ τα μέσα ενημέρωσης θα περιοριστούν μόνο στις επιλεγμένες φωτογραφίες που θα δώσουν στη δημοσιότητα οι γονείς.

Ο Άρτσι, το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, θα βαφτιστεί το Σάββατο, σε μια "μικρή ιδιωτική τελετή", όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η επιλογή των γονιών του Άρτσι, του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ να μην δώσουν δημοσιότητα στη βάπτιση, προκαλεί ήδη πολλά επικριτικά σχόλια. Τη βάπτιση θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Κάστρου του Γουίνδσορ.

Η ταυτότητα των νονών θα παραμείνει μυστική, "όπως επιθυμούν οι ίδιοι", πρόσθεσαν τα Ανάκτορα στην ανακοίνωση που εξεδωσαν. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, οι γονείς του μικρού που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου, θα δώσουν στον Τύπο μόνο τις φωτογραφίες που θα τραβήξει την ίδια ημέρα ο Κρις Άλερτον, ο ίδιος που είχε απαθανατίσει το ζευγάρι και στον γάμο του.

Πολλές βρετανικές εφημερίδες επικρίνουν το πριγκιπικό ζεύγος επειδή δέχτηκε να χρησιμοποιήσει δημόσιους πόρους για τον γάμο και για την ανακαίνιση της νέας κατοικίας του, αλλά τώρα αρνείται στο κοινό να δει τον Άρτσι, τους νονούς και τους γονείς να φτάνουν στο παρεκκλήσι για την τελετή.

Η βασιλική χρονικογράφος Πένι Τζούνορ χαρακτήρισε αυτήν την ενέργεια "λάθος", δεδομένου ότι η ανακαίνιση του σπιτιού τους στοίχισε στους Βρετανούς 2,4 εκατομμύρια λίρες.

"Είτε θα αποφασίσουν να κρατήσουν τη ζωή τους παντελώς ιδιωτική, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σπίτι τους και να αποφεύγουν τα βλέματα, ή θα παίξουν το παιχνίδι", είπε η Τζούνορ, η οποία έχει γράψει και μια βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.

"Ο κόσμος ενδιαφέρεται να δει τον Άρτσι και τους νονούς. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν γιατί πλήρωσαν σχεδόν 3 εκατομμύρια λίρες για το σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν και επομένως, για λόγους δημοσίων σχέσεων, θα ήταν μια καλή αντιπροσφορά να τους δείξουν για λίγο τον Άρτσι", πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μέγκαν Μαρκλ, Μεγάλη Βρετανία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μέγκαν Μαρκλ: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννα στα γενέθλια της Ελισάβετ

Τραμπ: "Φανταστικός τύπος ο πρίγκιπας Χάρι. Δεν είπα κακιά την Μέγκαν"

Πρίγκιπας Χάρι: "Συνελήφθη" σε εμπορική πτήση από θαυμάστρια

Σάλος στη Βρετανία: Όταν ο Χάρι "μάλωσε" τη Μέγκαν

SHARE: