Σάλος στη Βρετανία: Βουλευτής των Τόρις συνέκρινε το εμβόλιο του κορονοϊού με το Ολοκαύτωμα

Ο βουλευτής των Συντηρητικών Άντριου Μπρίτζεν
Ο βουλευτής των Συντηρητικών Άντριου Μπρίτζεν AP

Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας των των Συντηρητικών με άμεση ισχύ τέθηκε ο βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν, καθώς δημοσίευσε στοιχεία συγκρίνοντας το εμβόλιο κατά του κορονοϊού με το Ολοκαύτωμα.

Σάλος έχει ξεσπάσει στους κόλπους των Συντηρητικών στη Μεγάλη Βρετανία τις τελευταίες ώρες μετά το άστοχο σχόλιο του βουλευτή Άντριου Μπρίτζεν ο οποίος συνέκρινε το πρόγραμμα εμβολίων κατά της Covid-19 με το Ολοκαύτωμα.

Ο Μπρίτζεν, όπως αναφέρει η ΕΡΤ αποπέμφθη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Συντηρητικών με άμεση ισχύ, ενώ ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Τόρις σε ανακοίνωση του επισημαίνει ότι ο Μπρίτζεν αποπέμπεται για διάδοση παραπληροφόρησης σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων Covid στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ADVERTISING

"Ο Άντριου Μπρίτζεν ξεπέρασε τα όρια. Το εμβόλιο είναι η καλύτερη άμυνα κατά της Covid που έχουμε. Η παραπληροφόρηση για το εμβόλιο προκαλεί βλάβη και κοστίζει ζωές", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Μπρίτζεν δημοσιεύει στο Twitter θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό εδώ και αρκετό καιρό, προκαλώντας έκπληξη το γεγονός ότι το κόμμα του δεν ανέλαβε δράση νωρίτερα, με τελευταίο "κατόρθωμα" τη σύγκριση του προγράμματος εμβολίων με το Ολοκαύτωμα.

Η ανάρτηση του βουλευτή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία, Εμβόλιο κορονοϊού, Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network