Σάνι Λουκ: Συγκλονίζουν οι γονείς της νεκρής ομήρου της Χαμάς – “Είναι ακόμη όμορφη”

Διαβάζεται σε 2'
Πλακάτ για τον εντοπισμό της Σάνι Λουκ
Πλακάτ για τον εντοπισμό της Σάνι Λουκ AP Photo Maya Alleruzzo

Επτά μήνες μετά την πολύνεκρη εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ, εντοπίστηκαν οι σοροί τριών ομήρων, μεταξύ αυτών και της Σάνι Λουκ, που απήχθη στις 7 Οκτωβρίου στο φεστιβάλ Nova Music. Συγκλονίζουν οι γονείς της.

Ανακουφισμένοι δηλώνουν οι γονείς της Σάνι Λουκ, της 22χρονης που δολοφονήθηκε από τη Χαμάς και η σορός της εντοπίστηκε στη Γάζα από τις ισραηλινές δυνάμεις, επτά μήνες μετά τη βίαια εισβολή της οργάνωσης στο φεστιβάλ Nova Music.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε σήραγγα της Χαμάς και επέστρεψε στο Ισραήλ, προκειμένου οι γονείς της να την κηδέψουν.

“Ο στρατός ήρθε και μας είπε ότι η σορός της βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο Ισραήλ. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και μπορούμε να την θάψουμε κανονικά“, ανέφερε η μητέρα της Ρικάρντα Λουκ στην Post.

“Το σώμα που έχουμε τώρα είναι πλήρες και όμορφο και μοιάζει πραγματικά σαν να είναι ζωντανή. Ήταν ‘σαν θαύμα’ που το σώμα της βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση”, τόνισαν.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Σάνι Λουν δήλωσε για τη σορό της κόρης του ότι “βρισκόταν σε ένα από τα τούνελ που ήταν πολύ, πολύ κρύο… γι’ αυτό το σώμα είναι πλήρες και όμορφο και το δέρμα έχει ακόμα το ίδιο χρώμα, βλέπετε ακόμα τα τατουάζ”.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν, δεν έκρυψαν ότι η εξέλιξη αυτή λειτούργησε λυτρωτικά για εκείνους, καθώς πλέον μπορούν να την θάψουν.

“Το σώμα επέστρεψε, μπορούμε να την θάψουμε. Είναι μια μικρή ανακούφιση που ξέρουμε πού είναι το σώμα της και ότι θα είναι εδώ στο Ισραήλ θαμμένη”, είπαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα