Σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ ο Ντένις Ρόντμαν

Dennis Rodman sings Happy Birthday to North Korean leader Kim Jong Un, seated above in the stands, before an exhibition basketball game at an indoor stadium in Pyongyang, North Korea on Wednesday, Jan. 8, 2014. (AP Photo/Kim Kwang Hyon)
Dennis Rodman sings Happy Birthday to North Korean leader Kim Jong Un, seated above in the stands, before an exhibition basketball game at an indoor stadium in Pyongyang, North Korea on Wednesday, Jan. 8, 2014. (AP Photo/Kim Kwang Hyon) AP

Σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ εισήχθη ο πρώην αστέρας του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν μετά τα ταξίδια του στη Βόρεια Κορέα

Σε κέντρο θεραπείας και απεξάρτησης από το αλκοόλ εισήχθη ο πρώην αστέρας του αμερικανικού επαγγελματικού μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν όπως ανέφερε εκπρόσωπός του το Σάββατο.

Η εισαγωγή του εκκεντρικού Ρότμαν στο κέντρο απεξάρτησης έγινε λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή του στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη Βόρεια Κορέα και τα σχόλια του κατά ενός Αμερικανού πολίτη κρατούμενου σε φυλακές της χώρας που πυροδότησαν κύμα αντιδράσεων και προκάλεσαν εν τέλει τη δημόσια συγγνώμη του πρώην μπασκετμπολίστα.

Ο Ρόντμαν μεταφέρθηκε οικειοθελώς στη μονάδα απεξάρτησης από το αλκοόλ πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, ο οποίος όμως δεν έδωσε άλλες πληροφορίες κυρίως για την τοποθεσία που βρίσκεται το συγκεκριμένο κέντρο.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόσφατα από ένα ακόμη ταξίδι του στη Βόρεια Κορέα, όπου παρακολούθησε εκτός των άλλων το πάρτι γενεθλίων του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει καλό άνθρωπο και φίλο του.

Πριν από την εισαγωγή του στο κέντρο απεξάρτησης ο Ρότμαν ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τα σχόλια που έκανε αναφερόμενος στον αμερικανό ιεραπόστολο Κένεθ Μπαε που βρίσκεται κρατούμενος σε φυλακή του καθεστώτος της Πιονγιάνγκ. Ο Ρότμαν είχε πει ότι η ευθύνη για τη σύλληψη και την καταδίκη βαραίνει αποκλειστικά τον ίδιο τον Μπάε και όχι την Πιονγιάνγκ ενώ ανέφερε επίσης ότι το όνειρό του για μια διπλωματία του μπάσκετ γρήγορα κατέρρευσε.

SHARE:

24Media Network