Σφοδρές συγκρούσεις γύρω από στρατιωτική βάση της Βόρειας Συρίας

Σφοδρές συγκρούσεις γύρω από στρατιωτική βάση της Βόρειας Συρίας
PHOTOGRAPH: FRANCISCO LEONG/AFP/

Βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται  ανάμεσα σε αντάρτες και κυβερνητικές δυνάμεις κυρίως γύρω από τη στρατιωτική βάση του Ουάντι Ντέιφ.

Πολλές ταξιαρχίες των ανταρτών συμμετέχουν σε επίθεση εναντίον της στρατιωτικής βάσης Ουάντι Ντέιφ, από τα τελευταία του καθεστώτος στην περιοχή και πρόσθεσε ότι ο στρατός σε αντίποινα πραγματοποιεί βομβαρδισμούς.

Εξάλλου, ένας αντάρτης σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στην πόλη Ντέιρ Εζόρ, στην ανατολική χώρα ενώ ένας ακόμα σκοτώθηκε σε περιοχή κοντά στη Χομς.

Στο Χαλέπι, αντάρτες συγκρούονται σε πολλές περιοχές με το στρατό, ο οποίος βομβαρδίζει το φράγμα Τισρίν, το οποίο κατέλαβαν πρόσφατα οι αντάρτες.

Στην πρωτεύουσα, δυο ρουκέτες έπεσαν σε τομέα, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στη συνοικία Χατζάρ ελ-Ασουάντ και τον παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό του Γιαρμούκ, στη νότια Δαμασκό.

Χθες, 118 άνθρωποι σκοτώθηκαν σ΄ολόκληρη τη χώρα, ανάμεσά τους 99 πολίτες, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο τω Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με το οποίο πάνω από 40.000 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις αρχές του Μαρτίου του 2011.

SHARE:

24Media Network