Σκάνδαλο στη Νέα Ορλεάνη: Ιερέας είχε ερωτικές επαφές στην Αγία Τράπεζα

Σκάνδαλο στη Νέα Ορλεάνη: Ιερέας είχε ερωτικές επαφές στην Αγία Τράπεζα
Οι τρεις συλληφθέντες Glomex

Ένας 37χρονος ιερέας είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες μέσα σε εκκλησία της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό.

Σάλο έχει προκαλέσει στην κοινότητα των καθολικών της Νέας Ορλεάνης ένα απίστευτο ερωτικό σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Ένας 37χρονος ιερέας από τη Λουιζιάνα είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες μέσα σε εκκλησία της Νέας Ορλεάνης, την ώρα που ήταν κλειστή για το κοινό, πάνω στην Αγία Τράπεζα.

Ο ίδιος, μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τις ερωτικές περιπτύξεις του με τις δύο γυναίκες, που ήταν ντυμένες με δερμάτινα, κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες.

Η 41χρονη Μίντι Ντίξον και η 23χρονη Μελίσα Τσενγκ δήλωσαν αμετανόητες, υποστηρίζοντας πως όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ενήλικες και πως η πράξη έγινε σε κλειστό χώρο.

“Κάψαμε την Αγία Τράπεζα μετά τη δαιμονική συνεύρεση”

Η Καθολική Αρχιεπισκοπή έδωσε εντολή να καεί η Αγία Τράπεζα πάνω στην οποία ο Τράβις Κλαρκ φέρεται να είχε ερωτική επαφή με τις δύο γυναίκες.

“Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τους καθολικούς στη Νέα Ορλεάνη και είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Πολλοί πιστοί και ιερείς αισθάνονται οργισμένοι, προδομένοι και απογοητευμένοι. Κι εγώ αισθάνομαι το ίδιο”, δήλωσε ο Γκρέγκορι Έιμοντ, Αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης.

Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε οργισμένος: “Αυτό που έκανε ο ιερέας Τράβις Κλαρκ είναι απαράδεκτο, αμαρτωλό και δεν μπορεί να γίνει ανεχτό”.

Ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν με την κατηγορία προσβολής της δημοσίας αιδούς, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση.

Αν καταδικαστούν θα αντιμετωπίζουν ποινές από 6 μήνες έως 3 χρόνια, ενώ ο ιερέας απομακρύνθηκε από την εκκλησία και δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά ως καθολικός ιερέας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα