Σκηνικό τρόμου στο Τόκιο: Βρήκαν σε διαμέρισμα εννιά διαμελισμένα πτώματα

Σκηνικό τρόμου στο Τόκιο: Βρήκαν σε διαμέρισμα εννιά διαμελισμένα πτώματα

Η ιαπωνική αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον ένοικο του διαμερίσματος, έναν άνδρα 27 ετών

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν άνδρες της ιαπωνικής αστυνομίας, οι οποίοι κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα διαμέρισμα σε μια πόλη κοντά στο Τόκιο. Όπως μεταδίδουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, τα κλιμάκια των αρχών εντόπισε στους χώρους του διαμερίσματος συνολικά εννιά διαμελισμένα πτώματα, δύο εκ των οποίων ήταν αποκεφαλισμένα.

Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τον ένοικο του διαμερίσματος, έναν άνδρα 27 ετών, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NHK.

Ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο και από το Ρόιτερς, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας περιορίστηκε να πει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές διότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως.

Οι αρχές ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης κι εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο. Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, στην πόλη Ζάμα, στη νομαρχία Καναγκάουα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ μέσα στο διαμέρισμα.

Οι αρχές επεκτείνουν την έρευνα, ανέφεραν ιαπωνικά ΜΜΕ.

(Φωτογραφία: AP / Eugene Hoshiko)

SHARE:

24Media Network